خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لقب بنا به جانشین سوریان +عکس

مشرق | ورزشی | شنبه، 01 مهر 1402 - 12:00
آقای خاص کشتی ایران در پیامی، دارنده مدال برنز جهان را با یک لقب ویژه خطاب کرد.
فرنگي،مدال،وزن،كشتي،بلگراد،برنز

به گزارش مشرق، مسابقات رده‌بندی و فینال چهار وزن اول کشتی فرنگی قهرمانی جهان در حالی شب گذشته در شهر بلگراد برگزار شد که ملی‌پوش وزن ۵۵ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران با غلبه بر حریف قزاق به مدال برنز جهان رسید.
این مدال در حالی بدست آمد که آخرین بار حمید سوریان ژنرال هفت ستاره ایران در وزن نخست توانسته بود ۹ سال پیش در پیکارهای جهانی ۲۰۱۴ ازبکستان به مدال طلا برسد.
در نخستین دیدار این پیکارها پویا دادمرز در وزن ۵۵ برای کسب نشان برنز برابر موکاشف از قزاقستان قرار گرفت.
پویا دادمرز که با شکست برابر عزیزلی آذربایجانی از رسیدن به فینال مسابقات بازمانده بود در دیدار رده‌بندی برای کسب نشان برنز تلاش کرد.
ملی‌پوش خوزستانی در دیدار رده‌بندی برابر این حریف مقتدر ظاهر شد و در نهایت موفق شد با نتیجه ۶ بر سه برابر حریف قزاق خود به برتری رسید.
ملی‌پوش خوزستانی همچنین نخستین مدال مسابقات جهانی بلگراد را برای کشتی فرنگی ایران به ارمغان آورد.
محمد بنا سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی با تمجید از عملکرد پویا دادمرز در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۳ بلگراد از او به عنوان هرکول جیبی داد.