خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 فینالیست و یک شانس برنز در روز اول/ گرایی حذف شد + برنامه روز دوم مسابقات- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 30 شهریور 1402 - 21:14
دو نماینده ایران در روز اول مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان فینالیست شدند و کشتی گیر 55 کیلوگرم کشورمان هم به دیدار رده بندی راه پیدا کرد.
وزن،كيلوگرم،شكست،مسابقات،ساروي،سهرابي،آذربايجاني،130

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان امروز (پنجشنبه - 30 شهریور) با پیکارهای چهار وزن 55، 77، 82 و 130 کیلوگرم استارت خورد که تیم کشورمان از این اوزان فردا، دو فینالیست و یک شانس مدال خواهد داشت.
براساس این گزارش، با شکست نائو کوزاکای ژاپنی مقابل آکژول محموداف قرقیزستانی، محمدعلی گرایی نتوانست به گروه شانس مجدد وزن 77 کیلوگرم راه پیدا کند و از دور مسابقات کنار رفت.
امین میرزازاده اما با شکست اسکار پینو از کوبا به فینال وزن 130 کیلوگرم رسید و فردا فینالش را مقابل رضا کایالپ ترک برگزار خواهد کرد.
علیرضا مُهمدی هم در اولین فینال جهانی‌اش در رده سنی بزرگسالان، مقابل رفیق حسین‌اف آذربایجانی قرار خواهد گرفت.
این نتایج در حالی رقم خورد که پویا دادمرز با قبول شکست مقابل الدانیز عزیزلی آذربایجانی به دیدار رده‌بندی وزن 55 کیلوگرم راه پیدا کرد.
در روز دوم این رقابت‌ها علاوه بر برگزاری دیدارهای رده‌بندی و نهایی چهار وزن اول، کشتی‌ها در سه وزن 60، 72 و 97 کیلوگرم دنبال خواهد شد که مهدی محسن‌نژاد، دانیال سهرابی و محمدهادی ساروی نمایندگان ایران در مرحله مقدماتی هستند‌.
سهرابی برای اولین بار است که صاحب دوبنده تیم ملی می‌شود، اما محسن‌نژاد و ساروی تجربه حضور در مسابقات جهانی را دارند.
انتهای پیام/