جزئیات برنامههای استیج اینوتکس ۲۰۱۹ اعلام شد
مسئول استیج هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری جزئیات برنامه های پیشبینی شده در استیج اینوتکس ۲۰۱۹ را تشریح کرد.

مسئول استیج هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری جزئیات برنامه های پیشبینی شده در استیج اینوتکس ۲۰۱۹ را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، رضا غیابی مسئول استیج هشتمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس با اشاره به برنامههای امسال استیج در نمایشگاه، توضیح داد: بر اساس تحقیق مفصلی که با حضور فعالان استارتاپی و دبیرخانه اینوتکس انجام شد، چالشهای اکوسیستم امروز استارتاپی کشور به دست آمد و پس از آن بود که پی بردیم چه کسانی باید به استیج بیایند.
وی با بیان اینکه استیج یکی از نقاط قوت نمایشگاه نوآوری و فناوری است و امسال نیز به صورت پررنگی در خدمت اهداف این رویداد خواهد بود، افزود: این اساس مهمترین بخشهای استیج اینوتکس ۲۰۱۹ عبارتست از: طرح از چالشها و فرصتهای اکوسیستم فناوری خاورمیانه، توسعه فضای نوآورانه کشور، مدیریت منابع انسانی در استارتاپ ها، تعامل با تیمهای مختلف به صورت دورکاری، بررسی تکنولوژیهای نوآورانه مثل هوش مصنوعی و بلاک چین، داستانهای موفقیت و شکست، پنل صادرات، سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی با نمونههای انجام شده، چالشهای برندینگ و تبلیغات، روابط عمومی.
استیج، در عین حال مسابقه اینوتکس پیچ که رقابت سالانه بین تیمهای استارتاپی است و در آن ایدههای نوآورانه رقابت میکنند و یک برنده از بین آنها انتخاب میشود، را پوشش میدهد.
وی با ذکر اینکه بیش از ۶۰ سخنران در استیج اینوتکس سخنرانی خواهند کرد، ادامه داد: در این برنامه مدیران عامل شرکتهای موفق استارتاپی مثل شرکتهای بامیلو، علی بابا، اسنپ و کافه بازار نیز حضور دارند و سخنرانی خواهند کرد، همچنین نمایندگان بینالمللی از کشورهای مختلف مثل مالزی، ترکیه و هند هم در این رویداد سخنرانی خواهند کرد.
غیابی با ذکر اینکه افتتاحیه با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و معاونان و دبیر همایش در استیج اینوتکس برگزار خواهد شد، ادامه داد: استیج اینوتکس یک ابر رویداد است که بیش از ۲۰ ساعت محتوای نوآورانه طی ۴ روز شامل پنل، سخنرانی و مباحثه به مخاطبان عرضه میکند.
وی با بیان اینکه از آنجایی که استارتاپها نیاز به دانش سرمایه و شبکه دوستان و همراهان دارند، استیج سعی میکند قسمت دانش نمایشگاه را پوشش بدهد، خاطرنشان کرد: در این راستا هم از محتوای ترویجی استفاده کردهایم تا مردم با بحث استارتاپی آشنایی پیدا کنند و هم از محتوای تخصصی تا اکوسیستم استارتاپی را با واقعیت امروز ایران به طرز عمل گرایی آشنا کنیم.
انتهای رپرتاژ خبری