خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده ۲۴ هزار میلیاردی روانه اجرای احکام شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 29 شهریور 1402 - 10:28
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: پرونده قاچاق ۱۰ دستگاه دامپتراک و ۶ دستگاه بلدوزر با قطعی شدن حکم صادره به اجرای احکام تعزیرات حکومتی ارسال شد.
شركت،شعبه،قاچاق،حكم،دستگاه،پرداخت،ريال،تعزيرات،حكومتي،مديرعامل

شهرام محسنی مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی بندرعباس به تخلف یک شرکت پیرامون قاچاق کالای گمرکی شامل ۱۶ دستگاه دامپتراک و ۶ دستگاه بلدوزر در استان هرمزگان رسیدگی کرد.
وی با بیان اینکه مطابق پاسخ استعلام دریافتی از گمرک و کارشناس پلیس راهور، ورود این ماشین آلات با بیش از ۱۰ سال ساخت به کشور ممنوع است، افزود: شرکت مالک محموله با هدف کسب سود کاذب، سال ساخت ۱۰ دستگاه دامپتراک کاتر پیلار را مخدوش و از ۲۰۱۰ به سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ تغییر داده است.
به گفته وی، شعبه رسیدگی کننده با توجه به قبول مالکیت این کالا‌ها از سوی مدیرعامل و شرکت و از آنجایی که قانون‌گذار اظهار خلاف واقع در ترانزیت خارجی را هم مشمول قاچاق می‌داند، مدیرعامل را به پرداخت ۲ هزار و ۹۸۷ میلیارد ریال جریمه معادل یک برابر ارزش ۱۰ دستگاه دامپتراک کاتر پیلار قاچاق و همچنین پرداخت ۵۱۳ میلیارد ریال جریمه معادل یک برابر ارزش ۶ دستگاه بلدوزر مکشوفه محکوم کرد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به محرومیت سه ساله مدیرعامل شرکت از تأسیس و یا عضویت در هیات مدیره و مدیرعاملی شرکت‌ها، گفت: شعبه همچنین شرکت را به ضبط تمامی کالا‌های قاچاق کشف شده محکوم و حکم به پرداخت ۲۱ هزار میلیارد ریال جزای نقدی صادر کرد.
محسنی افزود: شعبه رسیدگی‌کننده برابر قانون موظف بود حکم ممانعت یک‌ساله از فعالیت شرکت را صادر کند، اما بر اساس تأکید‌های رهبر معظم انقلاب درباره رشد تولید و با توجه به اینکه شرکت جز واحد‌های تولیدی است، حکم ممنوعیت یک‌ساله از فعالیت به افزایش تولید و پرداخت ۶۰ میلیون ریال جزای نقدی تبدیل و تخفیف داده شد.
وی گفت: این حکم در شعبه تجدیدنظر ویژه رسیدگی به امور قاچاق کالا و ارز استان هرمزگان مجددا بررسی و قطعی شده و با اعتراض متهم، رئیس قوه قضائیه پس از بررسی مجدد این پرونده، حکم را خلاف شرع بین ندانسته و رأی صادره را تائید کرد.