سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبات مدیریت باعث کارآمدی و اثربخشی نظام آموزشی می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 28 شهریور 1402 - 19:34
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: برای شروع سال تحصیلی جدید باید چند موضوع مهم و اساسی مورد توجه دست‌اندرکاران نظام آموزشی قرار گیرد.
پرورش،آموزش،آئين،نامه،مديران،آموزشي،انتخاب،انتصاب

محمود امانی, دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در هزار و سی و دومین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش گفت: برای شروع سال تحصیلی جدید باید چند موضوع مهم مورد توجه دست اندرکارن نظام آموزشی قرار گیرد: اول، ثبت نام دانش آموزان به طور کامل انجام شده باشد یعنی هیچ دانش آموزی بدون صندلی نمانده باشد.
دوم، کتاب‌های درسی تا ۲۰ شهریور در اختیار استان‌ها و مدارس قرار گرفته باشد.
سوم، نقل و انتقال نیروی انسانی؛ کار نقل و انتقال نیروی انسانی تا ۲۰ شهریور انجام شده و فایل آن بسته شود.
چهارم کلاس درس بی معلم نمانده باشد و پنجم، مدیران مدارس دوره مدیریت آسیب‌های اجتماعی در مدارس را گذرانده باشند.
وی با اشاره به تهیه و تدوین آئین نامه انتخاب و انتصاب مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها افزود: این آئین نامه باعث نظام‌مند شدن پست‌های حساس مدیریتی در آموزش و پرورش شده و از بی ثباتی آن‌ها جلوگیری می‌کند.
امانی با اشاره به این که ثبات مدیریت باعث کارآمدی و اثربخشی نظام آموزشی می‌شود تصریح کرد: برای اجرای آئین نامه مذکور باید کانون‌های ارزیابی و بانک‌های اطلاعاتی از نیرو‌های زبده، کارآمد، تاثیرگذار و اثربخش در آموزش و پرورش تهیه شود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اظهار داشت: پاسخگو بودن، کیفی بودن، داشتن انگیزه، توانمندی‌های فردی و تخصصی افرادی که می‌خواهند پست‌های حساس مدیریتی را بر عهده بگیرند سنجیده شده و افراد شایستگی‌های خود را به اثبات رسانده باشند.
امانی افزود: ثبات مدیریت به عنوان یک اصل اساسی در این آئین نامه مورد توجه قرار گرفته است، چون مدیری که ثبات نداشته باشد نمی‌تواند منشا اثر و تحول در نظام آموزشی باشد.
وی تصریح کرد: مهم‌ترین کار آئین نامه انتخاب و انتصاب مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، جلوگیری از اعمال سلیقه در انتخاب و انتصاب مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها ست و به وزرای آموزش و پرورش فرصت کافی برای انتخاب افراد موثر در روند آموزشی کشور را می‌دهد.