خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن: دموکراسی در آمریکا در خطر است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 28 شهریور 1402 - 12:28
رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که برای انتخابات مجدد شرکت می‌کند، زیرا دموکراسی در این کشور در خطر است.
بايدن،دموكراسي،پوتين،روسيه،آمريكا،روز

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، که در حال سفر به نیویورک برای شرکت در نشست سازمان ملل است، در حال جمع‌آوری کمک‌های نقدی برای کمپین انتخاباتی مجدد خود است.
بایدن ۸۰ ساله روز دوشنبه به نگرانی‌ها در مورد سن خود اذعان کرده و گفته است: به نظر می‌رسد بسیاری از مردم روی سن من تمرکز کرده اند اما به دلیل اینکه دموکراسی هنوز در خطر است، نامزد می‌شوم.
بایدن در سال ۲۰۲۰ دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق که شعارش «آمریکا را دوباره بزرگ کنیم» بود را شکست داد؛ اما ممکن است در انتخابات سال آینده درحالی دوباره با او روبرو شود که ترامپ پیشتاز نامزدی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ است.
بایدن گفت: «من کاندیدا خواهم شد زیرا دموکراسی در خطر است.
دونالد ترامپ و جمهوری‌خواهان MAGA او مصمم هستند دموکراسی آمریکایی را نابود کنند؛ و من همیشه از دموکراسی خود دفاع و مبارزه خواهم کرد.»
بایدن روز سه‌شنبه در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد و انتظار می‌رود رهبران این کشور به حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه ادامه دهند.
رئیس‌جمهور آمریکا تلاش کرده است تا جهان را برای مقابله با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه جمع کند.
ترامپ در مصاحبه‌ای که روز یکشنبه با شبکه ان‌بی‌سی «ملاقات با مطبوعات» پخش شد، خاطرنشان کرد که با پوتین به خوبی کنار آمده است و در عین حال گفت که رئیس‌جمهور روسیه نیز سخت‌گیر بوده است.
اما بایدن در مقابل ادعا کرد: من در کنار دیکتاتور‌هایی مانند پوتین نخواهم بود.
شاید ترامپ و دوستانش در MAGA بتوانند تعظیم کنند، اما من این کار را نمی‌کنم.