سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذوق زدگی مدیران پرسپولیس برای دیدن رونالدو و حاشیه‌هایی که به وجود آمد

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 28 شهریور 1402 - 11:15
ذوق زدگی مدیران پرسپولیس برای دیدن محبوب‌ترین فوتبالیست تاریخ حواشی زیادی را قبل از بازی این تیم با النصر عربستان در هفته اول لیگ قهرمانان آسیا به راه انداخت.
باشگاه،پرسپوليس،مديرعامل،حضور،فرودگاه،خبر،ديدن،دختر،بازيكنان ...

خلاصه خبر

ذوق زدگی مدیران پرسپولیس برای دیدن محبوب‌ترین بازیکن تاریخ آنقدر زیاد بود که یک خبر را بدون منبع قوی روی سایت رسمی باشگاه بردند اما در کمال تعجب دقایقی بعد مجبور به حذف این خبر شدند چراکه اصولا قراری بر دیدار نفر اول و دوم برترین گلزنان فوتبال ملی جهان در فرودگاه نبود و مشخص نیست چرا چنین خبر بی پایه و اساسی در سایت رسمی باشگاه منتشر شد؛ هرچند مدیر روابط عمومی باشگاه در زمان انتشار این خبر مشغول اهدای فرش به رونالدو بود.
چه بهتر که باشگاه پرسپولیس درباره حضور این خانم شفاف سازی کند.