سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوراکی‌های رقیق کننده خون

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 28 شهریور 1402 - 05:35
برخی مواد طبیعی خانگی هستند که می‌توان از آن‌ها به عنوان رقیق‌کننده خون استفاده کرد.
خون،رقيق،E،ويتامين،دارچين،لخته،ضد،طبيعي،كمك،كاهش،انگور،حاوي، ...

خلاصه خبر

زردچوبه
مطابق با مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲، یکی از اصلی‌ترین ترکیبات فعال زردچوبه، کورکومین، به عنوان یک ماده ضد انعقاد عمل می‌کند.
غذاهای حاوی سالیسیلات مانند آووکادو، برخی توت‌ها، فلفل قرمز و آلبالو گیلاس نیز ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری کنند.
عصاره هسته انگور
عصاره هسته انگور نیز می‌تواند به عنوان یک ماده رقیق کننده طبیعی خون عمل کند.
به دلیل این تأثیرات، مرکز ملی پزشکی مکمل و جایگزین آمریکا پیشنهاد می‌کند افرادی که دارای اختلالات خونی هستند، کسانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می‌کنند و افرادی که قصد انجام عمل جراحی دارند، نباید از عصاره هسته انگور استفاده کنند.
بروملین آنزیمی است که در آناناس یافت می‌شود و می‌تواند یک درمان موثر برای بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون بالا باشد.
این آنزیم همچنین دارای خواص ضد التهابی است.
اسیدهای چرب امگا ۳ به کاهش سطح کلسترول در بدن کمک می‌کنند و احتمال لخته شدن خون را کاهش می‌دهند.
بادام
چای بابونه
چای بابونه یکی دیگر از رقیق‌کننده‌های طبیعی خون نسبتاً بی خطر محسوب می‌شود.
انگور، کشمش، آلو خشک
انواع توت و انار
انار هم میوه دیگری است که برای خون مفید است.
چهار مغز (گردو)