سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 1 میلیون حلقه ای تولید تایر در کشور/ دلال ها بازار را به هم زدند- اخبار صنعت و تجارت - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 26 شهریور 1402 - 16:16
در حال حاضر نرخ دولتی لاستیک پرایدی 1 میلیو ن و 250 هزار تومان است اما در بازار به 3 میلیون و 200 هزار تومان رسیده است.علاوه براین لاستیک سمندی نیز نرخ دولتی یک میلیون و 986 هزار تومانی دارد اما در بازار سه میلیون و 450 هزار تومان فروخته می شود.
بازار،لاستيك،تاير،قيمت،افزايش،توليد،درصد،ارز،سواري،نرخ،صنعت، ...

خلاصه خبر

در حال حاضر مشاهدات بازار نشان می‌دهد نرخ دولتی لاستیک پرایدی 1 میلیو ن و 250 هزار تومان است اما در بازار به 3 میلیون و 200 هزار تومان رسیده است علاوه براین لاستیک سمندی نیز نرخ دولتی یک میلیون و 986 هزار تومانی دارد اما در بازار سه میلیون و 450 هزار تومان فروخته می‌شود.
در بخش لاستیک‌های پژویی نیز نرخ دولتی این تایر 1 میلیون و 870 هزار تومان است اما در بازار با قیمت 3 میلیون و 400 هزار تومان به فروش می رسد عمده فروشندگان لاستیک معتقدند به هم‌ریختگی بازار باعث شده تا نتوانیم فروش مناسبی داشته باشیم مردم نیز در این شرایط بلاتکلیف هستند.بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت‌های دنا، لاستیک پارس، بارز، ایران تایر و کویر صدور حواله تایرهای سواری پژو، پراید، سمند را کاهش داده‌اند.در برخی از مواقع شاهد کمبود‌های ساختگی لاستیک در بازار هم هستیم که هدف سوءاستفاده‌کنندگان افزایش قیمت است ضمن آنکه نباید نقش دلال‌ها را هم در به هم ریختن بازار‌ها نادیده گرفت.
وی با تأکید بر اینکه صنعت تایر سالانه به 250 تا 300 میلیون دلار و به‌طور میانگین ماهیانه 25 میلیون دلار ارز نیاز دارد، گفت: طی پنج ماهه نخست امسال تنها 60 میلیون دلار ارز به طرف‌های تجاری و تامین‌کنندگان صنعت پرداخت شده است.
مشکل فعلی ما علاوه بر عدم تأمین به‌موقع ارز توسط بانک مرکزی، انتقال حواله‌های ارز به ذی‌نفعان خارجی است و که این اقدام هنوز انجام نشده است.