خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ؚاملان ŘŞŰŒŘąŘ§Ů†ŘŻŘ§Ř˛ŰŒ به ŘŽŮˆŘŻŘąŮˆŰŒ ŘąŘŚŰŒŘł ÚŠŮ„ ŘŻŘ§ŘŻÚŻŘłŘŞŘąŰŒ ÚŠŮ‡ÚŻŰŒŮ„ŮˆŰŒŮ‡ Ůˆ Ř¨ŮˆŰŒŘąŘ§Ř­Ů…ŘŻ م؏ازات Ř´ŮˆŮ†ŘŻ

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 دی 1397 - 15:57
امام جمعه موقت یاسوج گفت: دستگاه قضایی و دستگاه‌های امنیتی و نظامی باید هر چه زودتر موضوع تیراندازی به خودروی رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد را پیگیری و عاملان این حادثه را دستگیر و مجازات کنند.
هشت،خميني،موقت،فرار،سالروز،زينب،انقلاب،اشاره،جمعه،كشور،امام، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حجت‌الاسلام سیروس حکمتی‌نیک در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر یاسوج با گرامی‌داشت سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، اظهار داشت: حضرت زینب(س) به همراه امام سجاد(ع) در جریان عاشورا نقش مهمی ایفا کرده و پیام نهضت کربلا را به نسل‌های آینده منتقل کردند.
وی افزود: حدود هشت هفته است که مردم فرانسه در اعتراض به نظام سرمایه‌داری به خیابان‌ها می‌آیند و اعتراض می‌کنند که در این مدت حدود 10 نفر کشته شده و بیش از پنج هزار نفر زندانی شدند.
امام جمعه موقت یاسوج با بیان اینکه پلیس ضد شورش فرانسه نیز در حال سرکوب معترضان است، افزود: این اتفاق در کشوری رخ داده که خود را مدعی دموکراسی، آزادی و دفاع از حقوق بشر می‌داند.
حکمتی‌نیک به 26 دی ماه سالروز فرار شاه از کشور اشاره داشت و بیان کرد: محمدرضاشاه با یک کارنامه سیاه از جنایت و خیانت علیه ملت ایران از کشور فرار کرد و از سوی دیگر بسترهای لازم برای ورود امام خمینی به کشور فراهم می‌شد و در 12 بهمن 57 امام خمینی با استقبال میلیون‌ها ایرانی وارد کشور شد.
وی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در این چهل سال درخت انقلاب تنومند شده و دشمنان در زمینه‌های مختلف اقدام به توطئه علیه ایران کردند که از جمله این توطئه‌ها می‌توان به جنگ هشت ساله، تحریم‌ها و ترور شخصیت‌ها اشاره کرد.
امام جمعه موقت یاسوج تاکید کرد: رسانه‌ها، مسئولان اجرایی و ائمه جمعه و جماعات تا روزهای باقیمانده به دهه فجر گفتمان انقلاب و دستاوردهای نظام را برای مردم تبیین کرده و روحیه نشاط و امید را در بین مردم ایجاد کنند.
حکمتی‌نیک به حادثه تیراندازی به خودروی رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد اشاره داشت و عنوان کرد: دو روز قبل اتفاق تلخ و ناپسندی در شهر یاسوج رخ داد که وجهه این استان را در بین مردم دیگر نقاط کشور خدشه‌دار کرد.
وی بیان کرد: این اقدام از سوی هر فرد یا گروه و با هر نیت و انگیزه‌ای که انجام شده محکوم است و دستگاه قضایی و دستگاه‌های امنیتی و نظامی باید هر چه زودتر موضوع را پیگیری و عاملان را دستگیر و مجازات کنند.
انتهای پیام/ن