خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفته آتی نتایج آزمون دانشنامه تخصصی و فوق‌تخصصی اعلام می شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 25 شهریور 1402 - 14:28
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از اعلام زمان نتایج هفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی در اواسط هفته آتی خبر داد.
آزمون،شفاهي،كتبي،پزشكي،دانشنامه

دکتر محمدمهدی نوروز شمسی، رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی با اشاره به زمان اعلام نتایج هفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی و سی و هفتمین دوره آزمون دانشنامه فوق‌تخصصی پزشکی گفت: مرحله کتبی این آزمون‌ها در دو نوبت صبح و عصر در روز پنج‌شنبه ۹ شهریور ماه برگزار شد.
وی با بیان اینکه هفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی و سی و هفتمین دوره آزمون دانشنامه فوق‌تخصصی پزشکی در ۱۹ حوزه امتحانی برگزار شد، اظهار کرد: از این تعداد ۳ حوزه امتحانی در شهر تهران و ۱۶ حوزه در سایر شهر‌ها قرار داشتند و آزمون مرحله کتبی به صورت الکترونیکی برگزار شد، اگر داوطلبان می‌توانستند حد نصاب لازم را به دست بیاورند، مجاز به شرکت در آزمون مرحله شفاهی بودند.
همچنین آزمون مرحله شفاهی در روز‌های ۱۸، ۱۹ و ۲۰، ۲۱ و ۲۲ شهریور در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی شهر تهران برگزار شد.
نوروزشمسی با بیان اینکه نمره آزمون کتبی به مدت ۵ سال اعتبار دارد، بیان کرد: با توجه به این شرایط، برخی از داوطلبان فقط در آزمون شفاهی شرکت می‌کنند.
افرادی که موفق به کسب حد نصاب نمره کتبی می‌شوند تا ۵ سال می‌توانند در آزمون شفاهی شرکت کنند و حدنصاب لازم را به دست بیاورند.
اگر داوطلبان بتوانند حد نصاب لازم در آزمون کتبی و شفاهی را به دست بیاورند، مدرک دانش‌نامه یا بورد به آن‌ها اعطا می‌شود.
وی درباره تعداد داوطلبان آزمون‌های هفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی و سی و هفتمین دوره آزمون دانشنامه فوق‌تخصصی پزشکی گفت: داوطلبان آزمون مرحله کتبی ۳ هزار و ۷۹۴ نفر بودند.
همچنین حدود ۵۰۰ نفر متقاضی شرکت در آزمون شفاهی بودند؛ این افراد طی سال‌های گذشته توانسته‌اند حد نمره قبولی آزمون کتبی را به دست بیاورند، اما حد نصاب نمره مرحله شفاهی را به دست نیاورده‌اند.
منبع: ایسنا