حماس: رژیم اشغالگر هرگز قادر به توقف عملیات مقاومت نخواهد بود
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در واکنش به عملیات امروز در شهرک حواره، تأکید کرد که تمام استحکامات رژیم اشغالگر قادر به توقف عملیات مقاومت نخواهد بود.

جنبش حماس به عملیات تیراندازی شامگاه امروز رزمندگان مقاومت فلسطینی در شهرک حواره در جنوب نابلس واقع در کرانه باختری که منجر به زخمی شدن دو شهرک نشین صهیونیست شد، واکنش نشان داد.
طبق گزارش العهد، حازم قاسم سخنگوی حماس در توضیح این عملیات گفت: «مقاومت دلیرانه در کرانه باختری، در چارچوب مبارزه مستمر با رژیم اشغالگر صهیونیستی و پاکسازی سرزمینهای فلسطینی از حضور شهرک نشینان، به حملات خود علیه این رژیم ادامه میدهد».
وی افزود: «تمام استحکامات رژیم اشغالگر و نیروهای آن قادر به توقف عملیات مقاومت و حتی حملات مکرر در نقاط خاص نخواهد بود و این انقلاب که ریشه دار شده، ادامه خواهد یافت».
قاسم تصریح کرد: «همزمانی این اقدام مقاومت با سالروز شکست دشمن در غزه و شمال کرانه باختری، موید توانایی مردم فلسطین در از بین بردن اشغالگری تا شکست آن در تمام سرزمینهای فلسطینی است».