خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار شگفت انگیز زائران ایرانی در اربعین امسال

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 21 شهریور 1402 - 22:34
فرمانده کل انتظامی کشور از آمار شگفت انگیز زائران ایرانی در مراسم اربعین امسال خبر داد و گفت: ۵۰ درصد زائران افراد زیر ۴۵ سال بودند.
سفر،رادان،اربعين،سردار،محدوديت

به گزارش مشرق، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی انتظامی کشور گفت: از سال ۹۴ تا ۱۴۰۲ که الان در آن هستیم حدوداً چند سال به دلیل کرونا اساساً هیچ سفری در قالب زیارت اربعین انجام نشد و یک سال هم با محدودیت انجام شد که اگر آن ۳ سال محدودیت کرونا نبود حداقل ۳ تا ۳.۵ میلیون بر روی این آمار اضافه می‌شد.
وی افزود: از آن سال با محدودیت نزدیک به ۱۳ میلیون زائر سفر کردند که ۷ میلیون ۸۰۰ هزار نفر سفر اولی، ۳ میلیون ۱۷۰ سفر دومی، ۱۵۰۰ میلیون سفر سومی، نزدیک به ۸۰۰ هزار تا سفر چهارمی و ۹ هزار نفر سفر هفتمی و ۵۰۰ نفر سفر هشتمی بودند.
سردار رادان بیان داشت: این آمار نشان می‌دهد که سفر اربعین در رزق مردم ایران قرار گرفته و از سفرهایی است که برای مردم ما خاطر انگیر، ارزان و سرشار از معنویت است.
وی افزود: از شگفتی‌های سفر اربعین این است که ما مسافر زیر ۵ سال و بالای ۷۵ سال هم امسال داشتیم که واقعاً صحنه‌های عجیب و غریبی را تولید می‌کرد.
سردار رادان اظهار داشت: ۵۰ درصد زائران زیر ۴۵ سال بودند این را کسانی که شبه می‌آورند که جوانان از دین گریزان هستند ببیند، منتهی اینها افرادی هستند که خودشان را به خواب زده‌اند و کسی که خودش را به خواب زده باشد بیدار نمی‌شود.