خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوپک پلاس تولید نفت را افزایش می دهد- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 21 شهریور 1402 - 09:45
دستیار رئیس جمهور روسیه در حاشیه مجمع اقتصادی شرق اعلام کرد که کشورهای عضو ائتلاف اوپک پلاس ممکن است حتی با حفظ قیمت فعلی و بالاتر نفت در آینده، تولید خود را افزایش دهند.
نفت،فعلي،قيمت،افزايش،پلاس

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، ماکسیم اورشکین، دستیار رئیس جمهور روسیه در حاشیه مجمع اقتصادی شرق در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که کشورهای عضو ائتلاف اوپک پلاس ممکن است حتی با حفظ قیمت فعلی و بالاتر نفت در آینده، تولید خود را افزایش دهند.
وی گفت: اگر به بازار جهانی نگاه کنید، خواهید دید که ذخایر نفت در سطح جهان به طور جدی در حال کاهش است.
این مقام روسی افزود: این بدان معناست که آنها (قیمت نفت) به احتمال زیاد به جای کاهش از سطح فعلی افزایش خواهند یافت.
اورشکین در پاسخ به این سوال که قیمت نفت تا چه حد پایدار است، گفت: به همین دلیل است که آنها با ثبات هستند.
دستیار رئیس جمهور روسیه گفت: و من مطمئن هستم که در آینده، حتی با حفظ قیمت‌های فعلی و بالاتر، فضا برای افزایش تولید اوپک پلاس وجود خواهد داشت.
انتهای پیام/