خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌جلب ۴‌ نفر دیگر در پی ضرب و شتم معلولان‌ در مرکز نیلوفران

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 20 شهریور 1402 - 13:57
رئیس کل دادگستری استان بوشهر از صدور قرار جلب به دادرسی برای چهار نفر از اعضای مرکز نگهداری از معلولان نیلوفران آبی به علت ضرب و شتم معلولان خبر داد.
مجموعه،مركز،استان،بهزيستي،شتم،ضرب،بوشهر

به گزارش مشرق، مهرانگیز در مورد برخورد با مقصران پرونده ضرب و شتم معلولانی که در مرکز نیلوفران آبی نگهداری می‌شدند، گفت: تاکنون برای چهار نفر از اعضای مجموعه شامل مدیر موسسه و دو نفر از کارکنان و فرد نگهبانی که معلولان را مورد ضرب و شتم قرار می‌داد، قرار جلب به دادرسی صادر شده است.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر با بیان اینکه این مرکز در حال حاضر توسط بهزیستی استان اداره می‌شود، گفت: از زمان وقوع حادثه تاکنون سه بار شخصا از مجموعه بازدید کرده‌ام و اکنون این مجموعه به خوبی اداره می‌شود.
مهرانگیز با بیان اینکه در این مجموعه قریب به ۱۰۰ معلول نگهداری می‌شود، گفت: حدود بیست نفر از معلولین به مرکزی در شهرستان کنگان منتقل شده‌اند و سازمان بهزیستی نیز در حال برگزاری مناقصه‌ای است تا بتواند مدیریت این مجموعه را پس از اعتبار و صلاحیت سنجی به یکی از مراکز خصوصی واگذار کند.
۱۴ مرداد ماه ویدیویی از کتک زدن کودکان معلول بهزیستی در مرکز نگهداری نیلوفران آبی بوشهر در فضایی مجازی منتشر شد که باعث واکنش مردم شد.
در پی انتشار این ویدئو رئیس کل دادگستری استان بوشهر همراه دادستان مرکز استان، معاون دادستان و مدیر کل بهزیستی استان از این مرکز بازدید و دستور بازداشت عامل ضرب و شتم معلولان را صادر کرد.