خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در بندر نخل تقی عسلویه

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 شهریور 1402 - 13:06
بوشهر - فرمانده مرزبانی استان بوشهر از کشف ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در بندر نخل تقی عسلویه خبر داد.
لوازم،مرزبانان،شناور،عدد،شرفي،فروند،توقيف

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ یدالله شرفی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی کنگان با اقدامات هدفمند اطلاعاتی و عملیاتی موفق شدند، یک فروند شناور حامل کالای قاچاق را در بندر نخل تقی عسلویه توقیف کنند.
وی افزود: از این شناور کالاهایی شامل ۴۸ دستگاه انواع تلویزیون به مارک‌های مختلف، ۱۸ هزار و ۵۳۰ عدد لوازم جانبی تلفن همراه، ۳۰۰ ثوب پوشاک، ۱۴۲ عدد لوازم آرایشی، ۴۱ عدد لوازم یدکی ماشین، ۲۰ دستگاه لوازم خانگی، ۱۸۰ کیف و کفش کشف شد.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر تصریح کرد: مرزبانان ضمن توقیف یک فروند شناور، دو نفر را نیز به مرجع قضائی معرفی کردند.
وی گفت: بر اساس نظر کارشناسان، مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال معادل ۱۵ میلیارد تومان ارزش ریالی کالاهای مکشوفه بوده است.
شرفی ضمن تقدیر از مردم شریف و مرزنشینان افزود: مرزبانان در راستای حمایت از تولیدات داخلی و مبارزه با قاچاق‌های سازمان یافته از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند.