خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ میلیارد ریال کود احتکار شده در گرمسار کشف شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 20 شهریور 1402 - 10:56
گرمسار- فرمانده انتظامی گرمسار از کشف سه میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال کود احتکار شده در یکی از انبارهای این شهرستان خبر داد.
احتكار،محموله،شيميايي،گرمسار،آقازاده،كود

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ داوود آقازاده صبح دوشنبه در حاشیه بازدید از انبارهای گرمسار و در گفتگو با خبرنگاران از کشف یک محموله احتکار شده در این شهرستان خبر داد و بیان داشت: مأموران انتظامی شهرستان با اشراف اطلاعاتی که دارند متوجه دپوی غیرعادی محموله‌ای در شهرک صنعتی شدند و بررسی این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه این انبار در شهرک صنعتی ایوانکی کود شیمیایی را در درون خود نگهداری می‌کرد، ابراز کرد: با پیگیری و تحقیقات پلیس مشخص شد ۱۲ تن کود شیمیایی در این انبار احتکار شده است.
فرمانده انتظامی گرمسار با بیان اینکه پس از هماهنگی دستگاه قضائی و جهاد کشاورزی این محموله کشف و ضبط شد، گفت: یک نفر در این ارتباط دستگیر و برای طی مراحل قضائی به دادسرا ارجاع داده شد.
آقازاده ارزش محموله احتکار شده کودهای شیمیایی را سه میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال اعلام کرد.