خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اربعین موجبات صیانت ازمکتب روح بخش اسلام ناب محمدی را فراهم میکند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 شهریور 1402 - 08:15
قم- در متن پیام قدردانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از ملت ایران و امت اسلامی در برپایی باشکوه اربعین آمده، اربعین موجبات صیانت از مکتب روح بخش اسلام ناب محمدی را فراهم می کند.
اربعين،حسيني،الهي،عظيم،الله،اسلامي،سيدالشهداء،عليهم،السلام،ت ...

به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیام قدردانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از ملت ایران و امت اسلامی در برپایی باشکوه اربعین ۱۴۰۲ به شرح زیر است:
باسمه تعالی
قال الله تبارک و تعالی: «ذلِکَ وَ مَنْ یُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَی الْقُلُوبِ» (حج/۳۲)
جریان عظیم اربعین و حضور میلیونها نفر در یک بازه زمانی کوتاه که از اقصی نقاط عالم برای زیارت مضجع شریف حضرت سیدالشهداء علیهالسلام مشرف می‌شوند، فراتر از آن است که از این شور و شعور سرشار حسینی به عنوان یک امر عادی یاد کرد.
روز اربعین، به فضل الهی در طول قرن‌ها تا امروز، پیوسته و پی در پی نمایشگر حرکت پُرشکوه تر، پُرجاذبه تر و پُرشورتر عاشقان حسینی شده و نام و یاد عاشورا روز به روز در دنیا زنده‌تر شده است.
همراهی با این موج خروشان نه تنها موجب صیانت معنوی زائران و محبان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام می‌شود بلکه در عرصه جهانی هم موجبات امنیت محبان اهل بیت علیهم السلام و صیانت از مکتب روح بخش اسلام ناب محمدی صلی الله علیه وآله را فراهم می‌کند.
حقیقتاً زبان از شکر این خروش الهی و حرکت عظیم اسلامی که تعظیم شعائر دینی را به همراه دارد عاجز است.
امسال به توفیق الهی و به برکت گفتمان انقلاب اسلامی و خون شهیدان گرانقدری همچون حاج قاسم سلیمانی بیش از ۲۲ میلیون نفر از کشورهای مختلف جهان به زیارت اربعین مشرف شدند که از این بین، حدود چهار میلیون نفر را ایرانیان تشکیل دادند.
حضور میلیونی ایرانیان در راهپیمایی اربعین بار دیگر نشان داد که مردم همچنان پای اعتقادات و مکتب سیدالشهداء علیهالسلام و مقابله با مستکبران عالم ایستاده اند و عشق و ارادت به ساحت سیدالشهداء و خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام را با هیچ چیزی عوض نمی‌کنند.
مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه ضمن تشکر صمیمانه از مردم عراق که با جان و دل پذیرای خیل عظیم زوّار حسینی بودند و همچنین از همه مسئولین و مقامات عراقی، مراجع عظام تقلید حفظهم الله و روحانیت معزز که در تسهیل ورود زائران به سرزمین عراق و بهره مندی آنان از این همه مواهب عظیم حسینی تلاش وافر نمودند، از همه زائرین گرامی میهن عزیزمان و سایر ملل مسلمان که رنج پیاده روی و دوری از وطن را به جان خریدند و این حرکت باشکوه را خلق کردند، تشکر خالصانه و خاضعانه خود را ابراز داشته و امیدوار است که خداوند تعالی به برکت اینگونه حرکات الهی عنایت و لطف خود را شامل همه امت اسلامی قرار داده و همگان را از شر دشمنی‌ها و رنج‌ها در امان نگه دارد و زمینه هر چه زودتر ظهور حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه را فراهم آورد.