خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکرات نخست وزیر لیبی با امیر قطر در دوحه- اخبار آفریقا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 19 شهریور 1402 - 18:15
نخست وزیر دولت موقت وحدت ملی لیبی در دوحه با امیر قطر درباره تحولات منطقه ای و گسترش روابط دوجانبه گفت وگو کرد.
ليبي،قطر،وحدت،وزير،موقت،ملي،دولت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «عبدالحمید دبیبه» نخست وزیر دولت موقت وحدت ملی لیبی امروز در دوحه با شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر درباره تحولات سیاسی منطقه‌ای و بین‌المللی و گسترش روابط دوجانبه به گفت‌وگو نشست.
در این نشست، دوطرف بر ضرورت پایان یافتن نبرد میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان تاکید کردند و خواستار ثبات و حفظ وحدت ارضی این کشور شدند.
به نوشته پایگاه خبری الوسط لیبیا، نخست وزیر دولت موقت وحدت ملی لیبی و امیر قطر در خصوص همکاری‌های مشترک در زمینه برق و استفاده از انرژی خورشیدی، زیر ساخت‌ها، حمل و نقل و ورزش گفت‌وگو کردند و چشم انداز همکاری در زمینه آموزش در بخش‌های مختلف کشور و استفاده از فناوری‌های نوین به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دبیبه در راس یک هیئت بلندپایه از مقامات لیبی عصر دیروز وارد دوحه شد و مورد استقبال وزیر ورزش وجوانان قطر قرار گرفت.
دفتر نخست وزیر دولت موقت وحدت ملی لیبی درباره اهداف سفر دیبیه به قطر جزئیاتی منتشر نکرده‌است.
انتهای پیام/