نخستین نشست ستاد اربعین استان سمنان در سال ۹۸ برگزار شد
سمنان - نخستین نشست ستاد ابعین استان سمنان در سال ۹۸ به ریاست معاون سیاسی و امنیتی استاندار و با حضور اعضای ستاد اربعین شهرستانهای هشت گانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ستاد اربعین استان سمنان در سال ۹۸ برای نخستین بار پیش از ظهر شنبه به میزبانی استانداری سمنان و به ریاست حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی و امنیتی و رئیس ستاد اربعین استان سمنان تشکیل جلسه داد.
در این نشست درباره برنامه های سال گذشته و نقاط ضعف و قوت آنها و فرایند برنامه ریزی اربعین ۹۸ با حضور فرمانداران شهرستان های استان و معاونان آنها، اعضای ستاد و دبیر ستاد اربعین استان بحث و تبادل نظر شد.
گرمسار میزبان ۴۰۰۰ نفر در سال ۹۷ بود
وحید رجایی فرماندار گرمسار در این نشست ضمن بیان اینکه تقویت مشارکت مردم و اعتماد به موکب ها از سوی آنها، باید با تدبیر و سیاست های مطلوب، در دستور کار قرار گیرد، گفت: شهرستان گرمسار در سال ۹۷، عهده دار پذیرایی و ارائه خدمات به چهار هزار نفر بود و امسال نیز در تلاش هستیم تا بهترین خدمات را توسط موکب های گرمسار به زائران عزیز ارائه کنیم.
وی افزود: هر چه به سمت مردمی کردن امور در بحث اربعین حسینی گام برداریم، موفقیت بیشتری حاصل خواهد شد.
فرماندار دامغان نیز در این نشست ضمن بیان اینکه تفکیک وظایف در مقوله اربعین حسینی، به آرامش محیط و ارائه خدمات بهتر توسط موکب ها بسیار کمک می کند، گفت: اعتقاد ما بر این است هماهنگی با ستاد مرکزی استان بسیار ضروری است و به همینجهت گزارش عملکردها به صورت مستمر برای این ستاد ارسال خواهد شد.
علی اصغر مجد درباره برگزاری برنامه های سالجاری ستاد اربعین در دامغان نیز، تاکید کرد: در شهرستان دامغان تلاش کردیم از موازی کاری ها جلوگیری کنیم و این مهم یکی از دلایل اصلی موفقیت موکب های این شهرستان بود.
ضرورت نظات فرمانداران بر ستاد اربعین
فرماندار مهدی شهر نیز در این جلسه ضمن بیان اینکه نظارت فرمانداران بر عملکرد موکب های اربعین حسینی امری بسیار ضروری است، گفت: موکب های استان سمنان در سال گذشته در بحث پذیرایی، اسکان و ارائه خدمات بسیار خوش درخشیدند که موکب های شهرستان مهدیشهر در تحقق این مهم بسیار تاثیر گذار بودند که جای تقدیر و قدردانی دارد.
حسن ارگی تاکید کرد: پیشنهاد می کنیم تیم نظارتی استانی به منظور تسهیل در امر خدمت رسانی و بهره وری کیفیت ارائه خدمات توسط موکب ها تشکیل و نسبت به نظارت های دوره ای اقدام کنند از سوی دیگر باید گفت در بحث اربعین حسینی، در بین مردم عزیز و شریف مهدیشهر و شهمیرزاد، همگرایی بسیار مطلوبی وجود داشت که جای تقدیر و قدردانی ویژه از این عزیزان دارد.
محمد علی مویدی زاده فرماندار سرخه نیز در این جلسه ضمن بیان اینکه هر روز نزدیک به شش هزار نفر در مرز مهران در سه مقطع صبحانه، ناهار و شام پذیرایی خواهند شد، گفت: در سال گذشته، سه شهرستان سرخه، آرادان و میامی برای ارائه خدمات در مرز مهران انتخاب شدند که شهرستان سرخه از اولین تا آخرین روز نسبت به ارائه خدمات مطلوب به زائران اقدام کرد.
وی با بیان اینکه در شهرستان های کوچک استان، موکب ها نوپا بوده و برای جمع آوری و جذب کمک ها، نیاز به کمک و تقویت دارند، افزود: مشکلات و کمبودهای موکب های استان نیاز به بررسی، واکاوی و اصلاح دارد.
۴ موکب دارای مجوز در شهرستان شاهرود وجود دارد
معاون فرماندار شاهرود نیز با بیان اینکه چهار موکب دارای مجوز در شهرستان شاهرود وجود دارد، گفت: در شهرستان شاهرود گزارش عملکرد های مالی و فعالیت های موکب ها به ستاد اربعین حسینی شهرستان ارسال می شود.
احمد خرم گفت: سال گذشته پنج هزار نفر تعهد موکب های شهرستان شاهرد برای خدمت رسانی به زائران بود که بر اساس آمار بیش از ۱۰ هزار نفر از خدمات موکب های این شهرستان استفاده کردند امسال نیز آمادگی داریم تا خدمات مطلوب و با کیفیت را به زائران اربعین حسینی ارائه کنیم.
در این نشست اسلامی راد، مدیرکل انتظامی و امنیتی استانداری سمنان و خجسته پور معاون استاندار سمنان نیز به بیان مطالب خود پرداختند.
استان سمنان هشت شهرستان و ۷۰۲ هزار نفر جمعیت دارد که در اربعین نقش ویژه ای ایفا می کند.