سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت 266 هزار آزمایش در آزادراه اصفهان-شیراز- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 19 شهریور 1402 - 15:17
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک از ثبت 266 هزار آزمایش کنترل کیفی در آزاد راه اصفهان- شیراز خبر داد.
پروژه،شركت،آزمايش،كشور،مكانيك،آزمايشگاه،خاك،كيفيت،عمليات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجید کیانپور اظهار کرد:‌ شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و به‌خصوص اداره کل استان فارس این شرکت با انجام بیش از 123 هزار مورد آزمایش کنترل کیفیت عملیات خاکی، 116 هزار مورد آزمایش کنترل کیفیت عملیات بتنی و همچنین ثبت 26 هزار و 391 مورد آزمایش کنترل عملیات آسفالتی و انجام سایر مطالعات اولیه و آزمایش های غیر مخرب، موفق شد سهم به سزایی در تکمیل و آماده سازی این بخش از پروژه مهم آزادراهی در کشور داشته باشد.
وی افزود: این شرکت با ارتقاء کیفی، کاهش هزینه‌ها و افزایش طول عمر مفید پروژه‌های عمرانی کشور نقش مهمی در تحقق اهداف دولت سیزدهم و وزارت راه و شهرسازی در افزایش کیفیت پروژه‌های عمرانی در کشور ایفا می‌کند.
وی با اشاره به نقش آفرینی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان فارس در این پروژه اضافه کرد: کاهش 130 کیلومتری مسیر، کاهش قابل توجه میزان مصرف سوخت، تکمیل بخش دیگری از کریدور آزاد راهی شمال- جنوب کشور و همچنین افزایش امنیت و طول عمر مفید پروژه از مزایای احداث این آزاد راه است که شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک نیز همگام با سایر ارکان پروژه ، نقش موثری در ارائه خدمات مشاوره، مطالعه و ارائه گزارش‌های آزمایشگاهی منطبق بر استانداردهای ملی و بین‌المللی در این پروژه ملی داشته است.
کیانپور گفت: طول این محور در محدوده استان فارس 235 کیلومتر است که خدمات این شرکت در قالب 7 واحد محلی آزمایشگاهی مستقر و 2 شعبه ارائه شده است.
انتهای پیام/