خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری همدان بازدید کردند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 شهریور 1402 - 08:43
همدان-معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی استان همدان گفت: در پنج ماهه نخست سال‌جاری یک میلیون و ۸۵۱ هزار و ۵۳۷ نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی همدان بازدید کردند.
نفر،استان،آرامگاه،همدان،گردشگري،خانه

علی خاکسار در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمار گردشگران در ۵ ماهه نخست سال جاری اظهار کرد: در این مدت ۹۳ هزار و ۶۱۸ نفر در همدان اقامت داشتند که از این تعداد ۲۳ هزار و ۵۹۷ نفر در هتل‌ها، شش هزار و ۲۳۰ نفر در مهمان‌پذیرها، شش هزار و ۳۹۳ نفر در اقامتگاه‌های بوم گردی و ۴۳ هزار و ۵۱ نفر در خانه مسافرها مقیم بودند.
وی افزود: در پنج ماهه نخست امسال ۷ هزار و ۶۱۵ نفر در مجتمع‌های گردشگری و ۴ هزار و ۷۷۴ نفر در هتل آپارتمان‌های استان اقامت داشته‌اند.
معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با اعلام اینکه غار علی‌صدر در رأس بازدید گردشگران قرار دارد، گفت: کتیبه‌های گنج‌نامه، سایت موزه میدان مرکزی، محوطه باستانی هگمتانه، تپه عباس‌آباد و آرامگاه‌های بوعلی و باباطاهر دیگر مراکز پربازدید در مدت زمان یاد شده هستند.
گفتنی است؛ استان همدان دارای یک هزار و ۸۵۰ اثر تاریخی، تفریحی و توریستی است که سایت باستانی هگمتانه، آرامگاه بوعلی‌سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی‌الدین آرتیمانی و بقعه حبقوق نبی (ع) از مهمترین آثار این استان است.