خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۶ درجه‌ای دما در نوار شمالی کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 19 شهریور 1402 - 07:28
طبق پیش بینی سازمان هواشناسی طی دو روز آینده دمای هوای نوار شمالی کشور بین ۳ تا ۶ درجه کاهش پیدا می کند.
آذربايجان،شمال،غرب،وزش،بارش

طی دو روز آینده در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی برخی مناطق اردبیل بارش پراکنده و در استان‌های ساحلی دریای خزر رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود.
طی این مدت در شمال غرب، جنوب غرب دامنه های جنوبی البرز شمال شرق و شرق کشور سرعت وزش باد افزایش می یابد و در مناطق مستعد موجب خیزش گردوخاک خواهد شد.
سه شنبه بارش پراکنده در گیلان شرق، اردبیل و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی ادامه می یابد.
همچنین وزش باد شدید و گردوخاک در شمال غرب و غرب کشور انتظار می رود.
چهارشنبه و پنجشنبه در برخی نقاط استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران بارش پراکنده و وزش باد ادامه خواهد داشت.
طی دو روز آینده دما نوار شمالی کشور بین ۳ تا ۶ درجه کاهش می یابد.
امروز خلیج فارس و طی دو روز آینده دریای خزر مواج است.