خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات بانوی ۳۰ ساله از چاه منزل مسکونی در قزوین

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 شهریور 1402 - 21:57
قزوین- رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین از نجات بانوی ۳۰ ساله از چاه منزل مسکونی خبر داد.
محل،چاه،قزوين،نشاني،آتش،عوامل،حادثه

قدیر موسی خانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یک این بانوی ۳۰ ساله بدلیل افکن چاه و نشست زمین منزل مسکونی و چندین مغازه در خیابان مولوی و محله آخوند سقوط کرده بود.
وی در ادامه گفت: بعد از اطلاع از حادثه، بلافاصله ستاد فرماندهی آتش نشانی قزوین اکیپ‌های امداد و نجات از ایستگاه‌های ۳ مولوی و ۶ نواب را به محل حادثه اعزام و با انجام عملیات فنی ضمن ایمن سازی محل، فرد سقوط کرده را از داخل چاه خارج و برای مداوا تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل حادثه دادند.
موسی خانی اضافه کرد: در این عملیات به جز سازمان آتش نشانی قزوین، عوامل اجرایی سامانه ۱۳۷ منطقه یک به همراه عوامل انتظامی و امور آب در محل حاضر و اقدام به تخلیه ساکنین منزل ومغازه های همجوار نمودند.
رئیس سازمان آتش نشانی قزوین با اشاره به افزایش آمار افکن چاه و نشست زمین در واحدهای مسکونی بافت فرسوده شهر گفت: چاه‌ها در این مناطق به جهت پیشگیری از حوادث مشابه توسط افراد متخصص بازدید وایمن سازی گردند.