خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۵۳۵ انشعاب آب غیرمجاز در چگنی

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 شهریور 1402 - 10:06
چگنی - مدیر آب و فاضلاب چگنی از شناسایی ۵۳۵ انشعاب آب غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
انشعاب،آب،غيرمجاز،توزيع،شبكه،شهرستان،مصرف،فقره،برداشت،چگني

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد قلاوندی امروز شنبه در جمع خبرنگاران از انجام گشت‌های رصد و پایش مستمر و شناسایی ۵۳۵ انشعاب آب غیرمجاز در سه ماه گذشته در شهرستان چگنی خبر داد.
وی اظهار کرد: استفاده از انشعاب آب غیرمجاز علاوه بر افزایش بی‌رویه مصرف آب سبب بروز خسارت‌هایی به شبکه توزیع و تأسیسات شرکت آبفای استان شده است، مصرف آب شرب از انشعاب غیرمجاز به لحاظ قانونی و شرعی جایز نیست و این گونه انشعاب‌ها منجر به اختلال در خدمات‌رسانی منظم و تضییع حقوق سایر مشترکین، آلودگی در شبکه توزیع آب، کاهش عمر مفید شبکه توزیع آبرسانی و همچنین به دلیل برداشت بی‌رویه منجر به افت فشار آب در شبکه توزیع می‌شود.
وی عنوان کرد: انشعابات غیرمجاز شامل انشعاب گیری غیرقانونی از خط انتقال، شبکه توزیع، مخزن و حتی انشعاب گیری بدون اطلاع از انشعاب مجاز، دست‌کاری و تخریب کنتور به‌عنوان ابزار سنجش و اندازه‌گیری مصرف، هدایت آب تأسیسات برای مصارف دیگر، برداشت غیرمجاز از خروجی علمک آبرسانی و شیرهای برداشت عمومی است.
مدیر آب و فاضلاب شهرستان چگنی، بیان داشت: در این راستا با پیگیر و تلاش تمامی همکاران طی پایش‌های به‌عمل‌آمده تعداد ۵۳۵ فقره انشعاب غیرمجاز در سطح شهرستان شناسایی شده است که از این تعداد ۹۹ فقره مجاز و ۱۴۶ فقره قطع و ۲۹۰ مورد در روند پیگیری حقوقی قرار دارند که با اقدامات صورت‌گرفته شاهد بهبود روند خدمت‌رسانی و افزایش وصول مطالبات در سطح شهرستان هستیم.
قلاوندی، تأکید کرد: طبق قانون و دستورالعمل‌های وزارت نیرو استفاده‌کنندگان از انشعاب غیرمجاز آب به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب محکوم می‌شوند و از مردم شریف خواست هرگونه تخلف در مصرف آب و انشعاب غیرمجاز، با شماره تماس ۱۲۲، به اطلاع این شرکت آبفا استان لرستان برسانند تا مأموران مربوطه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به آن رسیدگی کنند.