خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزباوی: ازبکستانی ها از امتیاز میزبانی شان استفاده می کنند/ امیدوارم در هر بازی گل بزنم- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 16 شهریور 1402 - 21:13
مدافع تیم فوتبال امید کشورمان معتقد است، ازبکستانی ها از امتیاز میزبانی شان در مسابقات انتخابی زیر 23 سال آسیا نهایت بهره را می برند.
بازي،امتياز،تيم،تير

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدامین حزباوی در مورد پیروزی تیم فوتبال امید کشورمان مقابل هنگ‌کنگ در مرحله مقدماتی مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا اظهار داشت: خدا را شکر که سه امتیاز بازی با هنگ‌کنگ را گرفتیم.
بازی خیلی سختی بود و شرایط زمین هم اصلاً خوب نبود.
فکر می‌کنم ازبکستانی‌ها دارند از امتیاز میزبانی‌شان استفاده می‌کنند.
وی در ادامه افزود: ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم از بازی بعدی مقابل افغانستان سه امتیاز را بگیریم و برویم برای بازی آخر مقابل ازبکستان.
مدافع تیم فوتبال امید کشورمان در مورد گلزنی در دیدار مقابل هنگ‌کنگ و اینکه یک بار تیر دروازه این تیم را به لرزه درآورد، تصریح کرد: خیلی خوشحالم که گل زدم و نمی‌دانم چه شد که ضربه‌ام به تیر دروازه خورد.
امیدوارم در هر بازی گل بزنم و دل مردم را شاد کنم.
انتهای پیام/