خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اربعین کانون وحدت شیعیان جهان اسلام شده است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 16 شهریور 1402 - 08:29
ساری- رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساری از برپایی مراسم پیاده روی حرم تا حرم با حضور پرشور عزاداران حسینی خبر داد و گفت: اربهین کانون وحدت شیعیان جهان اسلام شده است.
اربعين،امامزاده،شهرستان،مراسم،هيئات

حجت الاسلام حسین زارع در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اربعین و کربلا به کانون وحدت شیعیان جهان اسلام تبدیل شد، اظهار امیدواری کرد تا این مراسم‌ها مقدمه ظهور منجی عالم بشریت شود و بتوانیم در رکاب آن حضرت گام برداریم.
وی با اشاره به استقبال پرشور مردم شهرستان در مراسم روز اربعین افزود: مراسم روز اربعین شهرستان در دو بخش شامل دسته روی هیئات مذهبی از محلات مختلف در قالب محلات اربعینی به سمت میدان شهدا برگزار شد.
وی ادامه داد: هیئات مذهبی با حضور در میدان شهدا تا امامزاده یحیی به عزاداری و سینه زنی پرداختند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساری تصریح کرد: همچنین مراسم پیاده روی از امامزاده عباس تا امامزاده یحیی در قالب حرم تا حرم با حضور باشکوه مردم ولایتمدار شهرستان برگزار شد.