خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین استفاده از آیفون را برای مقامات دولت ممنوع کرد

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 16 شهریور 1402 - 03:34
به گفته منابع آگاه چین به مقامات در آژانس‌های اصلی دولتی دستور داده از آیفون و دیگر دستگاه‌های برندهای خارجی برای کار استفاده نکنند یا آن‌ها را به دفتر محل کار خود نبرند.
چين،دولتي،اپل،رويترز،مقامات،دفتر،اظهار

به گزارش مشرق به گفته منابع آگاه چین به مقامات در آژانس‌های اصلی دولتی دستور داده از آیفون و دیگر دستگاه‌های برندهای خارجی برای کار استفاده نکنند یا آن‌ها را به دفتر محل کار خود نبرند.
به گزارش مهر به نقل از رویترز، این دستورات طی هفته‌های اخیر توسط مقامات ارشد به کارمندانشان داده شده و هنوز مشخص نیست تا چه حد گسترده هستند.
وال استریت ژورنال که این خبر را فاش کرده، به نام موبایل سازان دیگر به غیر از اپل اشاره‌ای نکرده است.
«دفتر اطلاعات شورای دولتی چین» بلافاصله برای اظهار نظر در دسترس نبود و اپل نیز به درخواست رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد.
چین در سال‌های اخیر بیش از پیش نگران بررسی داده‌ها شده و چند قانون و مقررات مختلف برای شرکت‌ها وضع کرده است.
این کشور درماه می‌از شرکت‌های بزرگ دولتی (SOE) خواسته بود نقشی کلیدی در تلاش برای دستیابی به خوداتکایی در فناوری ایفا کنند.
این در حالی است که تنش‌های چین و آمریکا افزایش یافته، زیرا واشنگتن با متحدانش همکاری می‌کند تا دسترسی چین به تجهیزات حیاتی مورد نیاز برای رقابتی نگه داشتن صنعت تراشه‌های این کشور را مسدود کند.
از سوی دیگر دولت چین محموله‌های شرکت‌های برجسته آمریکایی مانند هواپیماسازی بوئینگ و شرکت تراشه‌های ساخت شرکت میکرون تکنولوژی را محدود کرده است.
منبع: فرارو