خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانع تراشی تازه پاکستان برای کالاهای ترانزیتی افغانستان- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 شهریور 1402 - 15:44
پاکستان در اقدامی زمان طی مراحل گمرکی از افغانستان را به بیش از سه برابر افزایش داده و ترانزیت 14 قلم از کالاهای ترانزیتی را نیز ممنوع کرده است.
افغانستان،تجارت،پاكستان،ترانزيتي،اتاق،تجار،افغان

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت صنعت و تجارت حکومت موقت افغانستان اعلام کرد پاکستان زمان طی مراحل گمرکی برای برخی از کالاهای ترانزیتی افغانستان در گذرگاه‌های مرزی را از 3 روز به 10 روز افزایش داده است.
این وزارتخانه در اطلاعیه‌ای افزود اسلام‌آباد از ابتدای ماه جاری میلادی نیز ترانزیت 14 قلم کالای ترانزیتی از افغانستان را ممنوع کرده است.
در پی این اقدام، نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت حکومت موقت افغانستان نشست مشترکی را با جمعی از تجار افغان، رهبری اتاق تجارت مشترک افغانستان و پاکستان و رهبری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری برگزار کرد.
خانجان الکوزی، رئیس اتاق تجارت مشترک پاکستان و افغانستان و محمد یونس مومند، معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان در این نشست اقدامات اخیر پاکستان را مخالف توافقنامه ترانزیتی «اپتا» و همچنان در مغایرت با تعهداتی دانستند که در جلسات دوجانبه در مجلس وزرای تجارت پاکستان و افغانستان صورت گرفته است.
مسئولین افغان تأکید کردند همه کشورها درصورت تغییرات در سیاست تجاری و یا ترانزیتی خود باید به طرف مقابل به صورت رسمی اطلاع دهند تا از ضرر به بخش خصوصی دوطرف جلوگیری شود.
آن‌ها افزودند این اقدام پاکستان باعث تراکم کانتینرهای اموال تجاری افغانستان در گذرگاه‌های مرزی پاکستان شده و به تجار افغانستان ضررهای جدی وارد کرده است.
انتهای پیام/.