سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امدادگران اورژانس اصفهان به ۱۱۲بیمار درمرز چذابه خدمت رسانی کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 15 شهریور 1402 - 12:57
اصفهان – رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از امدادرسانی به ۱۱۲ بیمار در راهپیمایی اربعین در مرز چذابه توسط اورژانس استان اصفهان طی یک روز اخیر خبر داد.
اورژانس،اصفهان،استان

فرهاد حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به امدادرسانی اورژانس استان اصفهان در راهپیمایی عظیم اربعین اظهار داشت: این امر از ۲ شهریور در مرز چذابه آغاز شده است.
وی افزود: برای امدادرسانی در مرز چذابه ۸ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک موتورلانس اعزام شده است.
رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان تصریح کرد: طی روز گذشته امدادگران اورژانس استان اصفهان به ۱۱۲ بیمار امدادرسانی کرده‌اند.
وی با بیان اینکه از این تعداد بیمار مراجعه کننده ۱۰۶ نفر به صورت سرپایی درمان شده‌اند، افزود: ۶ نفر به بیمارستان منتقل و چهار نفر نیز بیمار بین بیمارستانی بوده که توسط اورژانس استان اصفهان جابجا شده‌اند.
حیدری تصریح کرد: جمع کل امدادخواهان از آغاز استقرار یعنی دوم شهریور ماه یک هزار و ۷۷۱ نفر بوده است.