خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساعت کار ادارات چهارمحال و بختیاری به روال عادی بازمی‌گردد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 15 شهریور 1402 - 07:29
شهرکرد_معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: ساعت کاری ادارات چهارمحال و بختیاری از ۱۶ شهریورماه به روال عادی باز می‌گردد.
ادارات،ساعت،صبح

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین خدابنده صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به گرمای هوا و لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق بر اساس تصویب نامه هیأت وزیران ساعت کار ادارات استان از ۱۶ خرداد تغییر کرد و ادارات از ساعت شش صبح تا ۱۳:۰۰ فعالیت داشتند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس این تصویب‌نامه، تغییر ساعت تا ۱۵ شهریور ادامه داشت، تصریح کرد: از ۱۶ شهریور ادارات استان براساس روال قبل فعالیت خود را آغاز می‌کنند که از ساعت ۰۷:۰۰ صبح لغایت ۱۴:۳۰ دقیقه بعد از ظهر خواهد بود.
خدابنده بیان داشت: بهتر است ادارات طبق روال قبل در صرفه‌جویی برق تلاش کنند تا دچار مشکل نشویم.