سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

80 درصد تردد در مرزهای زمینی مربوط به بازگشت زائران اربعین است- اخبار پلیس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 14 شهریور 1402 - 16:44
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: 80درصد تردد در مرزهای شش گانه مربوط به بازگشت زائرین اربعین حسینی است.
زائرين،برگشت،مرزهاي،خودروهاي،درصد،سفرهاي،عزيز،رانندگي

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار سید کمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در خصوص آخرین وضعیت تردد در مرزهای اربعینی اظهار کرد: از شروع سفرهای اربعینی تاکنون روند ترددها به گونه‌ای بوده که هیچگونه مشکل ترافیکی به وجود نیامده و در واقع مدیریت زمان سفر از سوی زائرین عزیز انجام شده است.
رئیس پلیس راهور فراجا خبر داد: هم‌اکنون ما شاهد موج برگشت زائرین هستیم، به گونه‌ای که 80 درصد سفرهای اربعینی مربوط به بازگشت زائرین از عراق و 20 درصد نیز تردد به سمت مرزهای اربعینی برای خروج از کشور است.
وی در ادامه با اشاره به استفاده اکثریت زائرین از خودروهای شخصی گفت: بیش از 80درصد زائرین اربعین حسینی با خودروهای شخصی به مرزهای شش‌گانه سفر کردند و در برگشت نیز طبیعتا از خودروهای شخصی استفاده خواهند کرد اما 20درصدی که با خودروهای عمومی به مرزها آمده بودند مشکلی برای برگشت به شهرهای خود نخواهند داشت چرا که اتوبوس به تعداد کافی در مرز مهران و سایر مرزهای اربعینی وجود دارد.
رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص احتمال ترافیک مسیرهای اربعینی در روزهای آتی بیان کرد: پیش‌بینی ترافیک جدی برای روزهای آتی وجود ندارد چرا که روزهای بعد از اربعین تعطیلی آخر هفته بوده و زائرین عزیز می توانند طی سه روز آینده به کشور باز گردند.
سردار هادیانفر با اشاره به علت اصلی تصادفات در سفرهای اربعینی سال گذشته گفت: سال گذشته 35درصد از تصادفات، واژگونی بوده که آن هم مربوط به زائرینی بود که در حال برگشت به موطن اصلی بودند که عمدتا با خستگی و خواب آلودگی در حال رانندگی بوده اند.
وی توصیه کرد: توصیه ما این است که زائرین عزیز هنگام ورود به کشور ابتدا استراحت کافی را در شهرهای مرزی داشته باشند، سپس اقدام به رانندگی کنند.
انتهای پیام/