خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: امنیت شخصی «محمد بازوم» باید تضمین شود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 14 شهریور 1402 - 11:06
وزارت خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای خطاب به کودتاگران و حاکمان جدید در نیجر اعلام کرد پکن خواستار تضمین امنیت شخصی رئیس‌جمهور مخلوع نیجر است.
چين،نيجر،اعلام،سفير

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پس از اعلام دیدار سفیر چین با نخست‌وزیر جدید نیجر، وزارت خارجه چین نیز اعلام کرد پکن از همه تلاش‌ها برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلاف‌ها در نیجر حمایت می‌کند و خواستار تضمین امنیت شخصی «محمد بازوم»، رئیس‌جمهور مخلوع نیجر هستیم.
رسانه‌های چین امروز سه‌شنبه اعلام کردند سفیر چین در دیدار با نخست وزیر منصوب شده از سوی شورشیان نظامی نیجر گفت: «دولت چین در نظر دارد خدمات خوبی ارائه دهد، نقش میانجی ایفا کند تا بتواند با احترام کامل به کشورهای منطقه راه حلی سیاسی برای بحران نیجر پیدا کرد.
چین همیشه به اصل عدم مداخله در امور داخلی سایر کشورها متعهد است.
در حال تکمیل...