سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفکر پشت میزنشینی مانع تولید و رونق اقتصادی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 شهریور 1402 - 20:57
اردبیل- امام جمعه شهرستان نیر تفکر پشت میزنشینی که با استقبال تعدادی از جوانان نیز روبه‌رو شده، آفت و مانعی در مسیر تولید و رونق اقتصادی است.
اشتغال،حوزه،نير،توليد،نعمتي،امداد،توليدي،كميته،كارآفريني،شهر ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام آیت‌الله نعمتی عصر دوشنبه در دیدار با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: کمیته امداد نهاد انقلابی است که در حوزه اشتغال و کارآفرینی اقدامات قابل تحسینی داشته و به دور از سیاست زدگی و ورود به بازی‌های سیاسی و یا حاشیه‌ها سعی کرده فرصت اشتغال برای جامعه هدف خود فراهم کند.
وی با ابراز خرسندی از عملکرد کمیته امداد در حوزه تولید و رونق بخشی به این بخش با ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای مددجویان و حمایت از کارآفرینان فعال تصریح کرد: هر چند با برخی مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و کارشکنی‌های خارجی و داخلی روبه‌رو هستیم اما به دور از حاشیه‌ها این نهاد انقلابی در سال‌های اخیر تلاش کرده تا در شهرها و روستاها از کارگاه‌های کوچک و خرد تولیدی حمایت لازم را انجام دهد.
امام جمعه شهرستان نیر برجستگی اشتغال کمیته امداد را نظارت‌های مستمر و بازدید از راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی در روستاها و محروم‌ترین مناطق اعلام کرد و گفت: هر چند فضای بسته تفکراتی را در اردبیل شاهد هستیم اما نیاز است تا با جلب مشارکت و همراهی خیرین و افراد نخبه در حوزه کارآفرینی بتوانیم در این بخش به دور از همه ناملایمتی‌ها به شکل شایسته و درست حرکت‌های مؤثری را انجام دهیم.
حجت‌الاسلام نعمتی یکی از ظرفیت‌های قابل توجه در این استان و شهرستان نیر را حوزه گردشگری اعلام کرد و افزود: ما از ظرفیت حضور مدیران استانی در وزارت میراث فرهنگی به راحتی می‌توانیم برای ایجاد فرصت‌های اشتغال و سرمایه‌گذاری استفاده کرده و جذب منابع را حتی جلوتر از سایر استان‌ها انجام دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با وجود اینکه خداوند متعال نعمت‌های بیشماری به این استان بخشیده اما اردبیل نسبت به استان‌های همسایه در حوزه اشتغال، کارآفرینی و جذب سرمایه‌گذاران متعدد نتوانسته کارنامه قابل قبولی را داشته باشد و ضروری است از فرصت دولت سیزدهم و حمایت‌های آن در این بخش بیشتر استفاده کنیم.
حجت‌الاسلام نعمتی اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های نیازمند می‌تواند زمینه بهبود معیشت و ارتقای منزلت نظام اجتماعی و خانوادگی را فراهم کرده و فرصت خودباوری را در جوانان و نوجوانان شکل دهد.
وی بیان کرد: در همین شهرستان نیر ما شاهد فعالیت مجموعه تولیدی چوب پنبه و سایر کارگاه‌های تولیدی بی‌نظیری هستیم که اغلب با الگوگیری از ظرفیت‌های مرکز کشور، در نیر پایگاه تولید و اشتغال مولد را ایجاد کردند.
حجت‌الاسلام نعمتی تفکر پشت میزنشینی را تفکری مسموم همراه با آفت و مانع در مسیر تولید و رونق اقتصادی برشمرد و ادامه داد: به جای ترغیب جوانانمان به اشتغال دولتی و کسب درآمدهای پایین و متوسط، بهتر است در حوزه خوداشتغالی و تولید محصولات متنوع گام‌های مؤثری را برداشت و به ازای هر روستا تولید محصولات با برند مشخصی را شاهد باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: این حرکت می‌تواند در کنار توانمندی خانوارها، به خودکفایی نظام اقتصادی و معیشتی کشور و تک تک افراد جامعه کمک کند که ضرورت دارد در این بخش از تسهیلات و منابع ویژه نیز در حمایت از کارآفرینان استفاده شود.
حجت‌الاسلام نعمتی ضرورت توجه و تمرکز در حوزه اشتغال و راه‌اندازی واحدهای مختلف صنعتی و تولیدی را با هدف ارتقای ثروت عمومی یادآور شد و تصریح کرد: در کنار کارهای میدانی و عملیاتی، بهتر است در حوزه آموزش و مهارت‌آموزی نیز فعالیت‌های خوبی انجام شود که در این بخش نیز کمیته امداد پرچمدار حرکت‌های تحولی مؤثر و کارآمد بوده است.
امام جمعه شهرستان نیر گفت: امیدواریم با همراهی سرمایه‌گذاران صنایع بزرگ در تهران که اغلب اهل نیر هستند، در بخش تولید محصولات خانگی و ایجاد خوداتکایی این خانواده‌های نیازمند گام‌های مؤثری برداشته شده تا خلق ثروت و ارزش افزوده بیشتری را برای اهالی شاهد و ناظر باشیم.