اولین واکنش نتانیاهو به افشای نشست وزیر خارجه اش با وزیر خارجه لیبی- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای اولین بار به مسئله افشای نشست محرمانه وزیر خارجه اش با وزیر خارجه لیبی واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رویترز خبر داد، بنیامین نتانیاهو امروز یکشنبه در واکنش به اقدام ایلی کوهن وزیر خارجه اسرائیل در رسانهای کردن نشست محرمانهاش با نجلاء المنقوش وزیر خارجه لیبی واکنش نشان داد.
او در پاسخ به پرسش تلویزیونای ان تی 1 قبرس در این رابطه گفت: این کار صحیحی نبود، اما به هر شکل اکنون مسایل کاملا مشخص شده است، من دستوری به تمامی وزرای کابینه دادم که از این پس چنین نشستهایی باید با دریافت موافقت قبلی از دفتر من انجام شوند.
نتانیاهو در عین حال مدعی شد، تعامل رسانهها با این مسئله نیز خارج از قاعده بوده است.
رویترز در ادامه گزارش خود به نقل از برخی از تحلیلگران اعلام کرد، الدبیبه و چند رهبر دیگر لیبی تلاش کردند تا با برقررای روابط با اسرائیل از حمایت ایالات متحده در اختلافات سیاسی داخلی خود در لیبی بهرهمند شوند و از اولویتی که واشنگتن به برقراری روابط عربی با (رژیم) اسرائیل قایل است، استفاده کنند.
انتهای پیام/*