خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمت رسانی اورژانس به 187 هزار زائر اربعین در مرز مهران- اخبار ایلام - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 12 شهریور 1402 - 17:14
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام از خدمت رسانی اورژانس پیش بیمارستانی به بیش از 187هزار و 430 نفر از ابتدای شروع عملیات اربعین تا روز گذشته خبر داد.
اورژانس،ايلام،نفر،عليمرادي،گرمازدگي،مصدومين،بيمارستاني،پرسنل ...

صید نور علیمرادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در ایلام اظهار داشت: اورژانس پیش‌بیمارستانی از تاریخ 27 مرداد تا روز گذشته، 187430 مورد خدمت‌رسانی به زائران ارائه داده ‌که از این تعداد 620 نفر دچار تروما و 186810 نفر دچار مشکلات پزشکی بوده اند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: در این بازه زمانی 8327 تماس با 115 برقرار شده که 3092 مورد از آنها منجر به اعزام آمبولانس شده است.
وی افزود: همچنین 183663 نفر توسط پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی در محل درمان شده اند.
علیمرادی افزود: با توجه به گرمای هوا در شهرستان مهران 30401 نفر دچار گرمازدگی شده‌اند که لازم است زائرین عزیز درباره ‌راهکار‌های پیشگیری از گرمازدگی توجه ویژه‌ای داشته باشند.
رئیس اورژانس ایلام خاطرنشان کرد: اورژانس هوایی مستقر در پایانه مرزی، توان عملیاتی استان را خصوصا در مواقع شلوغی و تجمعات افزایش داده و تا کنون 14 مورد فراخوان بالگرد برای انتقال مصدومین اورژانسی انجام شده است.
علیمرادی افزود: همچنین برای تخلیه تخت‌های بستری مراکز درمانی ایلام، با همکاری نیروی هوایی ارتش یک سورتی پرواز هواپیمای C130 انجام شد که طی آن تعداد 30 مصدوم به بیمارستان‌های تهران منتقل شد.
وی در مورد مصدومین حوادث کشور عراق گفت: تا این لحظه 273 مددجو از خارج مرز ایران تحویل پرسنل اورژانس مستقر در پایانه ی مرزی شهید قاسم سلیمانی گردیده است.
انتهای پیام/180/.