خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسیرهای پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 شهریور 1402 - 12:43
یاسوج_ مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسیرهای پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد.
موكب،امامزاده،ساعت،شهرستان،مسير،جاماندگان،اربعين،عباسي،صبح

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عیسی عباسی افزود: همایش پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهرستان کهگیلویه از جلوی سپاه پاسداران ناحیه مقاومت بسیج به طرف امامزاده آقا میر (ع) در ساعت ۱۶ و ۳٠ دقیقه برگزار و چهار موکب در مسیر به زائرین خدمات ارائه می‌دهد.
وی ابراز داشت: پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهرستان گچساران ساعت ۷ و ۳٠ دقیقه صبح از فلکه فرودگاه به طرف حرم مطهر امامزاده جعفر (ع) پیش‌بینی شده و تعداد ۶ موکب هم در مسیر مستقر می‌شود.
عباسی تصریح کرد: این همایش پیاده‌روی در شهرستان دنا در چند نقطه برگزار می‌شود و در شهر سی‌سخت از امامزاده سید محمد (ع) به طرف امامزاده شاه عسکر (ع) است.
وی ابراز داشت: همچنین روستای تمنک به طرف مسجد امام حسین (ع).
روستای درب کلات از دو راه سادات محمودی به طرف امامزاده محمود طیار (ع) و در شهر پاتاوه از پاتاوه به طرف امامزاده بی‌بی زهرا خاتون (س) راهپیمایی جاماندگان اربعین را از ساعت ۸ و ۳٠ دقیقه صبح و فعالیت ۲۰ موکب داریم.
مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان خاطرنشان کرد: همایش پیاده‌روی شهرستان مارگون ساعت ۱۰ صبح از مصلای نماز جمعه به طرف تپه نورالشهدا است و تعداد سه موکب در مسیر پیش‌بینی شده است.
عباسی با اشاره به اینکه پیاده‌روی جاماندگان اربعین در باشت از فلکه باوی آغاز می‌شود و مکان تجمع امامزاده سید محمد (ع) است، گفت: ساعت حرکت ۵ و ۳٠ دقیقه صبح است و تعداد ۴ موکب در مسیر پیش‌بینی شده است.
عباسی افزود: پیاده‌روی جاماندگان اربعین در لنده از روستای مونه از مقابل ساختمان سپاه به طرف امامزاده عمادالدین از ساعت ۶ صبح و ۷ موکب نیز در مسیر پیش‌بینی شده است.
وی عنوان کرد: مکان دوم پیاده‌روی جاماندگان اربعین لنده از سپاه لنده به طرف مصلای نماز جمعه و ساعت حرکت ۱۷ و ۳٠ دقیقه بوده و یک موکب پیش‌بینی شده است.
عباسی به زمان و مکان پیاده‌روی در شهرستان بهمئی اشاره و عنوان کرد: مراسم پیاده‌روی از فلکه مرکزی به طرف گلزار شهدای گمنام مسجد شهیدان «چشان‌زاده» در ساعت حرکت ۱۷ پیش‌بینی شده و سه موکب در مسیر خدمات ارائه می‌دهد.
وی بیان کرد: پیاده‌روی شهرستان چرام ساعت ۱۶ عصر از میدان فرشته به طرف امامزاده بی‌بی رشیده خاتون (س) خواهد بود و ۱۰ موکب در مسیر پیش‌بینی شده است.
عباسی گفت: همایش پیاده‌روی در شهرستان بویراحمد شهر یاسوج از میدان شهدای هفتم تیر به طرف امامزاده مختار (ع) در ساعت ۸ و ۳٠ صبح پیش‌بینی شده و تعداد ۱۲ موکب هم خدمات ارائه می‌دهند.