خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳ هزار تن لیمو از باغداران هرمزگان خریداری شده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 شهریور 1402 - 12:15
بندرعباس - معاون تعاون روستایی هرمزگان گفت: از ابتدای مرداد ماه تاکنون حدود ۱۳ هزار تن لیمو از باغداران استان خریداری شده است.
ليمو،خريداري،استان،تعاون

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ماندگاری بیان داشت: از ابتدای مرداد ماه تاکنون حدود ۱۳ هزار تن لیمو از باغداران استان خریداری شده است.
وی با بیان اینکه در این مدت روزانه ۵۰۰ تا ۸۰۰ تن محصول در مراکز خرید توافقی لیمو از باغداران خریداری شده است، تصریح کرد: حدود ۲۰۰ تن از لیموهای خریداری شده برای فرآوری به کارخانه کنستانتره استان کرمان ارسال شد.
معاون تعاون روستایی هرمزگان ادامه داد: مابقی لیموها نیز برای خشک کردن به حاجی آباد، رودان و هشتبندی ارسال شد.
ماندگاری با اشاره به اینکه از این پس با توجه به شرایط جوی استان امکان خشک کردن لیمو وجود ندارد و خرید تواقفی لیمو در استان به پایان می‌رسد، اضافه کرد: بخشی از لیموهای خریداری شده نیز طبق نیاز اعلامی تعاون روستایی به استان‌های تهران، اصفهان و یزد ارسال شده است.
معاون تعاون روستایی هرمزگان در پایان گفت: از اول مرداد ماه چهار مرکز خرید توافقی لیمو در شهرستان‌های رودان و میناب راه‌اندازی شد.