خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحویل 270 کلاس درس تا ابتدای مهرماه در اصفهان/ 3 هزار کلاس فرسوده داریم- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 12 شهریور 1402 - 10:41
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت: در شش ماه نخست امسال 53 پروژه آموزشی شامل 278 درس آماده شده که تا مهرماه تحویل داده خواهد شد و در این کلاس ها حدود 7 هزارو 500 دانش آموز می توانند از فضای نو و استاندارد آموزشی استفاده کنند.
مدارس،اصفهان،طرح،نوسازي،آموزشي،محل،تومان،استان،خيرين،تجهيز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مجید نسیمی شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از تحویل 278 کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان در آستانه آغاز سال جدید تحصیلی خبر داده و اظهار داشت: در شش ماه نخست امسال 53 پروژه آموزشی شامل 278 درس آماده شده که تا مهرماه تحویل داده خواهد شد و در این کلاس‌ها حدود 7 هزار و 500 دانش‌آموز می‌توانند از فضای نو و استاندارد آموزشی استفاده کنند.
وی افزود: این پروژه‌ها به ترتیب شامل 6 طرح در کلان‌شهر اصفهان، 18 طرح در مناطق روستایی و 29 طرح در سایر شهرستان‌ها می‌شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان درخصوص اعتبار تخصیص یافته به احداث این کلاس‌ها گفت: برای احداث و تکمیل این کلاس‌ها مبلغی بالغ بر 295 میلیارد تومان هزینه شده که 15 درصد آن توسط دولت، 17 درصد توسط خیرین، و 68 درصد در قالب مشارکت دولت و خیرین تامین شده است.
وی با تاکید بر اینکه در سطح استان بیش از 3 هزار کلاس فرسوده هستند، متذکر شد: امسال برای تکمیل مدارس حدود هزار و 200 میلیارد تومان اعتبارات پیش‌بینی شده که امیدواریم از این محل 500 کلاس درس را با محل مشارکت و تعهد خیرین مدرسه‌ساز تا آخر سال آینده تکمیل و تحویل دهیم.
ساخت بیش از 400 واحد آموزشی در قالب طرح شهید عجمیان
محسن سیستانی معاون پشتیبانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس نیز با اشاره به طرح شهید عجمیان برای ساخت و نوسازی مدارس گفت: بیش از 400 واحد آموزشی با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی با اولویت مدارس مناطق محروم درحال نوسازی، تعمیرات و شاداب‌سازی و بهسازی است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده درخصوص تجهیز مدارس استان اصفهان، خاطرنشان کرد: بیش از 60 میلیارد تومان تجهیزات از محل اعتبارات ملی و استانی شامل رایانه، تجهیزات اداری ـ کلاسی، هنرستانی و آزمایشگاهی خریداری و بین مدارس توزیع شده است.
انتهای پیام/170/.