خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متقاضیان واردات خودرو نیازی به خرید خودروی فرسوده ندارند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 11 شهریور 1402 - 15:56
رییس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده گفت: اشخاص حقیقی و حقوقی که قصد واردات خودرو دارند نیازی به خرید خودروی فرسوده ندارند.
خودرو،اسقاط،فرسوده

رییس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: اشخاص حقیقی و حقوقی که قصد واردات خودرو دارند نیازی به خرید خودرو فرسوده ندارند.
مهران سالاریه افزود: اشخاص حقیقی که متقاضی واردات خودرو هستند هیچ نیازی به داشتن خودرو فرسوده به نام خود ندارند.
وی تصریح کرد: حجم قابل توجهی گواهی اسقاط از سال‌های گذشته در سبد مراکز اسقاط انباشت شده است که پاسخگوی نیاز واردات و تولیدکنندگان داخلی خودرو است.
رییس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده برای تمام واردکنندگان خودرو اعم از حقیقی و حقوقی پس از واردات خودرو و ترخیص از گمرک، گواهی اسقاط تخصیص داده خواهد شد و هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد.