خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

45 زائر گمشده با کمک بهزیستی در مهران ساماندهی شدند- اخبار ایلام - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 11 شهریور 1402 - 15:42
مدیرکل بهزیستی ایلام گفت: 45 زائر گمشده توسط ستاد گمشدگان بهزیستی مستقر در مرز مهران ساماندهی شده اند.
ساماندهي،اربعين،گمشده،زائران،ايلام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، حسین نورعلیوند روز شنبه در حاشیه بازدید از موکب بهزیستی ایلام با بیان اینکه این افراد که اهل استان‌های مختلف کشور هستند، اظهار داشت: افراد گمشده پس از تحویل به این ستاد در مرز مهران، توسط امدادگران بهزیستی مورد ساماندهی قرار گرفتند.
مدیرکل بهزیستی استان ایلام گفت: ساماندهی زائران گمشده مهمترین خدمت این مجموعه در ایام اربعین امسال از طریق شماره تماس 123 در مرز مهران است.
نورعلیوند یادآور شد: این‌ اداره کل در ایام اربعین امسال علاوه بر ساماندهی زائران گمشده خدمات توانبخشی، مددکاری، تعمیر وسایل توانبخشی، جابجایی زائران با ویلچر و دیگر خدمات را به جامعه هدف و عموم مردم ارائه می کند.
وی با اشاره به ساماندهی زائران در اربعین گذشته افزود: در ایام اربعین سال گذشته نیز بیش از 600 زائر گمشده توسط بهزیستی ایلام ساماندهی شدند.
به گزارش تسنیم، تاکنون بیش از 2 میلیون و 200 هزار نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند.
انتهای پیام/