خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید 43 هزار تن تخم مرغ در استان قزوین- اخبار قزوین - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 11 شهریور 1402 - 15:14
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین از تولید 43 هزار و 700 تن تخم مرغ در 5 ماهه نخست سال جاری خبر داد.
قزوين،مرغ،استان،تخم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین،‌علی رمضانپور از تولید 43 هزار و 188 تن تخم‌ مرغ در 5 ماهه نخست سال جاری خبر داد و اظهار داشت: در فصل بهار 26 هزار و 500 تن و در 2 ماهه نخست تابستان امسال هم 16 هزار و 688 تن تخم مرغ در استان قزوین تولید شده و بنابراین جمعا در 5 ماهه ابتدایی سال بیش از 43 هزار تن تولید تخم مرغ در استان قزوین داشتیم.
وی اضافه کرد: در مردادماه امسال هم 8 هزار و 600 تن تخم مرغ در واحدهای مرغداری تخمگذار استان قزوین تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال 1401 حدود 36 درصد یا 1300 تن بیشتر بوده است.
رمضانپور با بیان اینکه در استان قزوین 73 واحد مرغداری تخمگذار داریم، گفت: در این واحدها حدود 9 میلیون قطعه مرغ تخمگذار وجود دارد و استان قزوین از نظر کمیت تولید تخم مرغ استان ششم کشور به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: بنابراین قزوین جزو قطب‌های تولید تخم مرغ در کشور به شمار می‌رود که بیشتر تخم مرغ تولیدی در استان قزوین به خارج از استان به ویژه استان‌های همسایه و پایتخت صادر می‌شود.
انتهای پیام/