خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امرابط در یک قدمی منچستری شدن/ رونمایی از رگیلون و ماندنی شدن اوانس- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 10 شهریور 1402 - 23:14
باشگاه منچستریونایتد در روز پایانی نقل وانتقالات تابستانی پرکار نشان داد.
باشگاه،شياطين،منچستريونايتد،سرخ،قرضي،قراردادي،بند

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه منچستریونایتد در روز پایانی نقل‌وانتقالات تابستانی پرکار بود و به طور رسمی اعلام کرد سرخیو رگیلون را به طور قرضی با قراردادی که تا پایان فصل جاری اعتبار دارد، از تاتنهام به خدمت گرفته است.
همچنین جانی اوانس مدافع انگلیسی و 35 ساله که در پیش‌فصل با قراردادی کوتاه مدت به جمع شیاطین سرخ بازگشته بود، با تشخیص اریک تن‌هاخ قرارداد جدیدی را با این باشگاه امضا کرد و خود را تا پایان ماه ژوئن 2024 به شیاطین سرخ متعهد کرد.
خبر دیگر اینکه دو باشگاه منچستریونایتد و فیورنتینا برای انتقال قرضی سفیان امرابط به جمع شیاطین سرخ در ازای 10 میلیون یورو به توافق رسیده‌اند.
در قرارداد طرفین بند خرید 20 میلیون یورویی بعلاوه 5 میلیون بند پاداش‌ها نیز گنجانده شده است.
این هافبک دفاعی مراکشی تست‌های پزشکی منچستریونایتد را در ایتالیا پشت‌سر گذاشته و با یک جت شخصی که منچستریونایتد برایش در نظر گرفته از ایتالیا راهی انگلیس شده تا فرایند انتقالش به جمع شیاطین سرخ را تکمیل کند.
میسون گرین‌وود هم که باشگاه پس از کش‌وقوس‌های فراوان تصمیم گرفت تا با او قطع همکاری کند، گفته می‌شد مورد توجه باشگاه لاتزیو قرار دارد، اما طبق گزارش‌های منتشرشده، به دلیل نبود زمان کافی انتقال این مهاجم انگلیسی به جمع آبی‌پوشان رُم عملی نمی‌شود.
انتهای پیام/