خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نبرد سنگین شبه نظامیان آمریکایی و عشایر عربی در دیرالزور سوریه

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 10 شهریور 1402 - 16:56
منابع خبری از نبرد سنگینی خبر می دهند که در دیرالزور میان شبه نظامیان قسد وابسته به آمریکا و عشایر عربی جریان دارد.
شبه،نظاميان،نيروهاي،خبر،حومه،شهرك،آتش

به گزارش مشرق، شاهدان عینی از درگیری شدید میان شبه نظامیان قسد وابسته به آمریکا و عشایر عربی در حومه دیرالزور خبر می‌دهند.
بر اساس این گزارش، تجهیزات ساخت آمریکا در این درگیری‌ها به آتش کشیده شده است.
کانون این درگیری‌ها در مناطق الشحیل، الذیبان و السوسه در حومه شمالی و شمال غربی دیرالزور است.
ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، خودروهای زرهی آمریکایی و انهدام آنها را نشان می‌دهد.
این درحالی است که جنگجویان عشایری بر مناطق جدیدی مسلط شده‌اند و شبه نظامیان قسد هم نیروهای جدید به منطقه اعزام کرده‌اند.
منابع خبری از کشته شدن ۵۰ نفر و زخمی شدن ۲۰ نفر دیگر خبر دادند.
همزمان تلویزیون سوریه از تسلط کامل نیروهای عشایری بر شهرک ذیبان در حومه دیرالزور پس از بیرون راندن قسد از آن خبر داد.
همزمان عشایر عربی نیروهای خود را در منطقه الحریجیه تقویت کرده‌اند.
منابع سوری از حمله راکتی به یکی از چاه‌های نفت واقع در میدان کونیکو و آتش گرفتن آن خبر دادند.
تاکنون ۱۱ نیروی قسد در جریان درگیری در ذبیان کشته شده و ۵ خودرو آنها منهدم شده است.
شمار زیادی از نیروهای قسد هم از آن جدا شده‌اند و شماری دیگر هم به اسارت گرفته شده‌اند.
شبه نظامیان قسد در اطراف میدان نفتی العمر حضور دارند و با خمپاره و پهپاد، ذبیان را هدف قرار می‌دهند.
همچنین عناصر قسد از پایگاه نظامی آمریکا در میدان نفتی العمر اطراف شهرک ذبیان را هم زیر آتش گرفته‌اند.
شهرک العزبه هم از سوی قسد با سلاح سنگین هدف قرار گرفت.
از سوی دیگر سنتکام در بیانیه‌ای اعلام که روند تحولات در شمال شرق سوریه را به دقت زیر نظر دارد و با شبه نظامیان قسد همکاری می‌کند.