خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف انبار بزرگ آرد احتکار شده قاچاق در استان مرکزی- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 10 شهریور 1402 - 15:41
جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی از کشف 6 تن آرد احتکار شده به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال در یک انباری در اطراف محلات خبر داد.
آرد،انبار،شهرستان،كشف،انتظامي،مركزي،استان،چگني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی، سرهنگ احمدرضا چگنی با اشاره به کشف انبار بزرگ آرد احتکار شده قاچاق در استان مرکزی، اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر دپو و نگهداری مقادیر قابل توجهی آرد یارانه ای توسط شخصی در یک انبار در یکی از روستاهای اطراف شهرستان محلات، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پاسگاه باقرآباد شهرستان محلات با انجام تحقیقات اولیه موفق به شناسایی محل دپوی آرد شده و با هماهنگی مرجع قضایی، در بازرسی از انبار شناسایی شده 6 تن آرد که به صورت غیرمجاز دپو شده بود، را کشف کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش آرد کشف شده بیش از یک میلیاردو 500میلیونریال برآورد شده است، افزود: در این خصوص یک نفر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
چگنی بیان کرد: به شهروندان توصیه می کنیم، درصورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز در قالب احتکار کالا و یا تهیه و توزیع کالاهای قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را از طریق تماس با شماره تلفن 110 به پلیس گزارش دهند.
انتهای پیام/711/