خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حرکت در مسیر عاشقی

باشگاه خبرنگاران | تصویری | جمعه، 10 شهریور 1402 - 07:29
در خبرگزاری باشگاه خبرنگاران آخرین اخبار انتخابات,حوادث,سیاسی,فرهنگی,اقتصادی,اجتماعی,ورزشی,ایران,جهان و آمریکا را بخوانید.کلیپ ,عکس,فیلم,نرم افزار موبایل را دانلود کنید
اربعين،كربلا،حركت،منزلگاه،حسين

۸۵۳۶۰۶۵
علی اکبر شیشه چی استان‌ها عکس
اربعین که از راه می‌رسد، جاده عشق دوباره هموار می‌شود، جاده‌ای که قدم به قدم آن منزلگاه دلدادگانی است که برای رسیدن به کوی دوست حتی فرسنگ‌ها دورتر از منزلگاه امام حسین (ع)، پا در رکاب قافله کربلا می‌شوند تا بار دیگر بر قله عشق و ایثار تکیه بزنند، برای راهپیمایی‌کنندگان گرما، تاول پاها، طولانی بودن مسیر، تشنگی و خستگی بی اثر شده است، حتی سالخوردگان با نام حسین (ع) انرژی جوانی را می‌گیرند و در میان بهت همگان مسیر راهپیمایی اربعین را با ذکر اباعبدالله می‌پیمایند و راه را برای خودشان هموار می‌کنند.
هرساله با نزدیک شدن به ایام اربعین امام حسین (ع)، کاروان مشایه اهواز حرکت خود را به سمت کربلا آغاز می‌کند.
پیش از اربعین کاروان‌های عشاق با پای پیاده تحت عنوان مشایه از نجف به سمت منزلگاه معشوق یعنی کربلا حرکت می‌کنند و این حرکت به مرور ترویج پیدا کرده است، چند سالی می‌شود که کاروان‌هایی مشابه و با نام مشایه اهواز پیاده به سمت کربلا حرکت می‌کنند.