خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات کالا از� گمرک پرویزخان 23 درصد افزایش یافت- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 شهریور 1402 - 11:13
ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک کرمانشاه از رشد 23 درصدی ارزش کالاهای صادراتی گمرک پرویزخان و افزایش 32 درصدی آن در گمرک سومار در پنح ماهه نخست سالجاری خبر داد.
گمرك،صادراتي،درصدي،هزارو،كالاهاي،پرويزخان،سومار،وزن

علی‌اصغر عباس زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در پنج ماهه ابتدای امسال از طریق گمرک پرویزخان 395 میلیون و 62 هزارو 311 دلار کالای صادراتی به وزن یک میلیون و 53 هزارو 138 تن به خارج از کشور صادر شده است.
عباس‌زاده افزود: این میزان کالاهای صادراتی از گمرک پرویزخان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش رشدی 23 درصدی و از لحاظ وزن افزایش 39 درصدی داشته است.
ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک کرمانشاه عمده کالاهای صادراتی از طریق گمرک پرویزخان را کلینکر سیمان، میوه و تره بار، ورق فولادی، میلگردساده و آجدار، کولر آبی، انواع کاشی، محصولات پلاستیکی،کیک و بیسکویت و غیره عنوان کرد.
افزایش 32 درصدی صادرات کالا در گمرک سومار
عباس زاده ارزش کالاهای صادراتی از طریق گمرک سومار در این مدت را 296 میلیون و 155 هزارو 277 دلار به وزن 671 هزارو 483 تن عنوان کرد و افزود: این میزان کالای صادراتی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از حیث ارزش رشد 32 درصدی و از لحاظ وزنی افزایش 24 درصدی داشت است.
وی عمده کالاهای صادراتی از طریق گمرک سومار را میلگرد آجدار،کاشی، سنگ مرمریت، تخم مرغ، عایق رطوبتی، کارتن خالی، کولر آبی، ظروف یکبار مصرف، لبنیات و غیره در این مدت عنوان کرد.
انتهای پیام/