خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دمای هوای تهران از جمعه

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 08 شهریور 1402 - 14:41
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: طی امروز و فردا ۸ و ۹ شهریورماه روند کاهش نسبی دما و از روز جمعه ۱۰ شهریورماه روند افزایش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.
استان،شهريورماه،وزش،باد،احتمال،روز

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان هواشناسی تهران اعلام کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، وضعیت جوی استان تهران با توجه به گذر متناوب امواج از آسمان استان طی ۲۴ ساعت آینده در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید، در نیمه جنوبی گاهی با گرد و خاک و نفوذ و گسترش گرد و غبار انتقالی از استان‌های مجاور و به دنبال آن کاهش کیفیت هوا و محدودیت دید و گاهی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.
در ارتفاعات استان تا روز یکشنبه (۱۲ شهریورماه) گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق، گاهی وزش باد شدید همچنین برای روز پنجشنبه (۹ شهریورماه) در ارتفاعات شمال شرق با احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
برای امروز در بازه زمانی صبح تا ظهر رخداد تندباد لحظه‌ای و احتمال وزش باد خیلی شدید موقتی به‌ویژه در شمال شرق و جنوب غرب استان دور از انتظار نیست.
برای امروز و فردا (۸ و ۹ شهریورماه) روند کاهش نسبی دما و از روز جمعه (۱۰ شهریورماه) روند افزایش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.