خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای کارخانه ژلاتین مشهد باعث جلوگیری از خروج ارز خواهد شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 شهریور 1402 - 13:43
مشهد ـ مدیرکل بازرسی خراسان رضوی گفت: با احیای کارخانه ژلاتین آریا در مشهد علاوه بر تأمین نیاز کشور باعث جلوگیری خروج ارز در کشور نیز خواهد شد.
كشور،ژلاتين،توليد،فتوحي،رضوي،خراسان،كارخانه،جهادي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام موسی فتوحی صبح روز چهارشنبه در آئین افتتاحیه بزرگترین کارخانه تولید ژلاتین حلال در کشور اظهار کرد: در سال گذشته این کارخانه متأسفانه تعطیل بود و خوشبختانه امروز به همت جوانان ایرانی مجدداً به تولید بازگشته است.
مدیرکل بازرسی خراسان رضوی افزود: در کشور به محصول ژلاتین نیاز داریم و بیش از ۱۰ هزار تن مصرف کشور است که اهمیت آن را بیشتر می‌کند.
وی بیان کرد: توانایی تولید قریب به ۱۰ درصد ژلاتین در کشور را داریم که بخشی از آن امروز در مشهد تأمین می‌شود و امیدواریم ظرفیت تولید آن افزایش پیدا کند.
فتوحی ابراز کرد: متأسفانه واردات ژلاتین بطور رسمی و غیررسمی با ارزبری در کشور صورت می‌گیرد که خوشبختانه سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی با احیای کارخانه ژلاتین آریا در مشهد علاوه بر تأمین نیاز کشور باعث جلوگیری خروج ارز در کشور نیز خواهد شد.
مدیرکل بازرسی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دولت به ویژه در دو سال اخیر با رویکرد انقلابی و جهادی نیازها را شناسایی و با سرمایه گذاری در آنها موجب پیشرفت کشور شده است.
وی ادامه داد: تلاش جهادی دولت نیاز به تبیین دارد و در طول سال هزاران میلیارد تومان با همت مسئولان استانی در استان هزینه می‌شود که باید به درستی به مردم اطلاع شود.
فتوحی تصریح کرد: حل مسئله مسکن و اشتغال مردم باعث رضایت مندی مردم و کارآمدی و حفظ نظام خواهد شد و مسئولان باید این موضوع را در اولویت کار خود قرار دهند.