خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکم ادامه بازداشت عمران خان صادر شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 شهریور 1402 - 11:42
با گذشت یک روز از تعلیق حکم سه سال حبس نخست‌وزیر پیشین پاکستان، یک دادگاه ویژه در این کشور، حکم ادامه بازداشت «عمران خان» را صادر کرد.
خان،زندان،انتخابات،محكوميت،تعليق

علی‌رغم آن‌که دادگاه عالی پاکستان دیروز (سه‌شنبه) حکم سه سال حبس «عمران خان» نخست‌وزیر پیشین این کشور را به حالت تعلیق درآورد، اما وکیل او امروز (چهارشنبه) گفته است که بازداشت خان تا ۱۳ سپتامبر (چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه) تمدید شده است تا در خصوص اتهامات وی در زمینه افشای اسرار دولتی تحقیق شود.
عمران خان از زمانی که در ۵ اوت به اتهام فروش غیرقانونی هدایای دولتی در دوران نخست‌وزیری خود از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ به سه سال زندان محکوم شد، در زندان به سر می‌برد.
در نتیجه این محکومیت، خان به مدت پنج سال نیز از شرکت در رقابت انتخاباتی توسط کمیسیون انتخابات پاکستان محروم شد.
بنابر این گزارش، تعلیق محکومیت لزوماً به این معنا نیست که خان از زندان آزاد خواهد شد، یا به او اجازه داده شود در انتخابات سراسری که قرار است اواخر امسال برگزار شود، شرکت کند.
این انتخابات احتمالاً چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.